MIKE TYSON SLOEG BOKSPROMOTOR: 'Niets gebroken' Nieuws
Nieuws

MIKE TYSON SLOEG BOKSPROMOTOR: 'Niets gebroken'

MIKE TYSON SLOEG BOKSPROMOTOR: 'Niets gebroken'
MIKE TYSON SLOEG BOKSPROMOTOR: 'Niets gebroken'

Bokspromotor Frank Warren vertelt eindelijk het volledige verhaal van wat er gebeurde toen Mike Tyson hem 20 jaar geleden sloeg.

Warren treed na 20 jaar naar buiten om zijn verhaal te doen wat er daadwerkelijk was gebeurt tussen hem en bokslegende Mike Tyson. ‘De kranten zeiden dat mijn kaak was gebroken, dat was gewoon bullshit," zegt Warren de klappen kreeg van Tyson.

De bokspromotor die betrokken was in 2000 bij gevechten van Tyson in Engeland verteld dat de bokser voor 1.5 miljoen aan sieraden had gekocht, maar die nooit heeft betaald. Dat was in januari, Warren werd hierop aangesproken door de desbetreffende juwelier die hem verantwoordelijk hield voor het gedrag van Tyson.

Nooit betaald

“Ze hebben de rekening nooit betaald en terecht wilden de juweliers betaald worden en bleven ze me bellen. 'En ik was de Verenigde Staten aan het bellen. Ze zeiden tegen me: ‘Maak je geen zorgen, we gaan hier nog een keer vechten, laten we het uit het volgende verdiende bedrag betalen," aldus Warren.

Op 24 juni dat jaar keerde Tyson terug naar Engeland voor een gevecht. "Toen hij voor de tweede keer terugkwam, was hij gewoon verschrikkelijk.Hij was verschrikkelijk, meer dan verschrikkelijk. Hij was nukkig, gewoon agressief, een totaal ander scenario dan de eerste keer," zegt Warren tijdens de What Crisis Podcast.

Klappen

Tyson werd door Warren bezocht in zijn hotel; 'Ik ga naar het hotel. Het volgende moment sta je daar te praten en haalde naar mij uit en raakte mij goed. Er is dus veel commotie, er waren veel mensen in de kamer. Ik had het trouwens niet verwacht. Het was een goedkope stoot. Ik ben opgestaan. En het was allemaal pandemonium, gek, waanzin in de kamer."

"Als ik zeg dat het mijn schuld is, had ik het moeten weten. Ik had me vanaf het begin uit die situatie moeten terugtrekken. Ik had er niet bij betrokken moeten raken." Toen hem werd gevraagd naar de nasleep, vervolgde Warren: “Ik was absoluut woedend, zoals je je kunt voorstellen.

Allemaal bullshit

"De advocaat van Showtime wilde de politie bellen, ik zei:‘ Nee, nee, nee. ’Dat wil ik niet doen. Ik regel het wel, maak je geen zorgen. Alle kranten zeiden dat mijn kaak gebroken was, mijn ribben waren gebroken, dat waren allemaal sprookjesverhalen, er was helemaal niets gebroken."

"Mijn oog had net een gesprongen bloedvat, een rood oog, dat was het. Hij vocht. Tyson werd gek na het gevecht, de politie joeg hem de stad uit. Zijn team en Tyson gingen rechtstreeks naar de luchthaven van Gatwick en ze verlieten het land." Twintig jaar zijn nu verstreken en Warren kan terugkijken op delen van de situatie en er wel om lachen. Hoewel hij Tyson nog steeds niet hoog in het vaandel heeft staan.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws