Mike Tyson met dood bedreigd: Man met pistool uit zijn plaat (video) Nieuws
Nieuws

Mike Tyson met dood bedreigd: Man met pistool uit zijn plaat (video)

Mike Tyson met dood bedreigd: Man met pistool uit zijn plaat (video)

Mike Tyson werd afgelopen dinsdag door een man met een pistool bedreigd. Echter reageerde de bokslegende op een manier die niemand had verwacht. Tyson omhelsde de man die zelf versteld stond van deze reactie.

Een man bedreigde Tyson ​​tijdens comedyshow in een bar op een dak in Hollywood. In een video is te zien dat Tyson rustig aan tafel zit met vrienden voordat een man de set van een komiek grof verstoort. De man spot de bokslegende en zegt: ,,Ik probeer mijn status te upgraden. Alles wat ik nodig heb ben jij. Alles wat ik nodig heb ben jij."

Aparte reactie

Ooggetuigen vertelden TMZ dat de man Tyson had uitgedaagd tot een gevecht, maar deze wilde niet meedoen. Daarna begonnen klanten in de menigte de man te instrueren om te vertrekken, wat ertoe leidde dat deze een pistool uit zijn broek trok.

,,Mike kromp niet ineen toen de man een pistool trok", zegt een van de getuigen. De man realiseerde kennelijk dat hij een grote fout had gemaakt. En vraagt ​​​​Tyson de politie niet te bellen. In plaats van de man een pak slaag te geven omdat hij de kleine menigte bang maakte, omhelsde de bokslegende hem met een knuffel.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws