Mike Tyson: McGregor zal sterven tegen Mayweather Nieuws
Nieuws

Mike Tyson: McGregor zal sterven tegen Mayweather

Mike Tyson: McGregor zal sterven tegen Mayweather

Mike Tyson: 'Conor McGregor wordt vermoord door tegen Floyd Mayweather te boksen!

Mike Tyson: McGregor zal sterven tegen Mayweather

Een van de grootste en meest veeleisende zwaargewicht boksers aller tijden Mike Tyson voelt dat Conor McGregor op 26 augustus een lange nacht tegen Floyd Mayweather zal meemaken.

Mike Tyson is officieel toegevoegd aan de lijst van mensen die geloven dat Conor McGregor op 26 augustus niet veel kans zal hebben tegen de 49-0 staande Floyd Mayweather.

Aanvankelijk dacht Tyson dat het gevecht binnen de UFC Octagon zou plaatsvinden

In een interview met Pardon My Take werd Tyson gevraagd over de komende mega-battle tussen Mayweather en McGregor. Aanvankelijk dacht Tyson dat het binnen de UFC Octagon zou plaatsvinden wanneer de discussies voor het eerst begonnen. Nu dat het in een boksring zal plaatsvinden, met boksregels, vindt "Iron" Mike het een lange nacht voor de regerende UFC lichtgewicht kampioen zal worden.

McGregor zal tijdens het boksen sterven

'McGregor zal tijdens het boksen sterven,' zei Tyson. 'Ik werd boos omdat ik dacht dat ze MMA-regels zouden gebruiken tegen boksen omdat dat de bedoeling is: kan de bokser de MMA-man verslaan? McConor zette zichzelf in een positie waar hij teleurgesteld zal worden omdat deze man (Maywetather) dit hele leven boksen heeft getraind sinds hij een baby was. McConor kan niet schoppen en grijpen in dit gevecht, zodat hij niet veel kans krijgt om te winnen.

Tyson zou op MMA regels vechten tegen McGregor

Tyson zei dat als hij tegen McGregor zou moeten vechten, hij de "Beruchte" Ier zelfs zou toestaan ​​om schoppen en knieën in de strijd te gebruiken. Mayweather zal dat natuurlijk niet toestaan, maar hij lijkt 50-0 te gaan halen als een professionele bokser.

"McGregor is de grootste sukkel in de geschiedenis van het boksen," zei Tyson.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws