Mike Tyson: McGregor zal sterven tegen Mayweather - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Mike Tyson: McGregor zal sterven tegen Mayweather

Mike Tyson: McGregor zal sterven tegen Mayweather

Mike Tyson: ‘Conor McGregor wordt vermoord door tegen Floyd Mayweather te boksen!

Mike Tyson: 'Conor McGregor wordt vermoord door tegen Floyd Mayweather te boksen!

Een van de grootste en meest veeleisende zwaargewicht boksers aller tijden Mike Tyson voelt dat Conor McGregor op 26 augustus een lange nacht tegen Floyd Mayweather zal meemaken.

Mike Tyson is officieel toegevoegd aan de lijst van mensen die geloven dat Conor McGregor op 26 augustus niet veel kans zal hebben tegen de 49-0 staande Floyd Mayweather.

Aanvankelijk dacht Tyson dat het gevecht binnen de UFC Octagon zou plaatsvinden

In een interview met Pardon My Take werd Tyson gevraagd over de komende mega-battle tussen Mayweather en McGregor. Aanvankelijk dacht Tyson dat het binnen de UFC Octagon zou plaatsvinden wanneer de discussies voor het eerst begonnen. Nu dat het in een boksring zal plaatsvinden, met boksregels, vindt “Iron” Mike het een lange nacht voor de regerende UFC lichtgewicht kampioen zal worden.

McGregor zal tijdens het boksen sterven

‘McGregor zal tijdens het boksen sterven,’ zei Tyson. ‘Ik werd boos omdat ik dacht dat ze MMA-regels zouden gebruiken tegen boksen omdat dat de bedoeling is: kan de bokser de MMA-man verslaan? McConor zette zichzelf in een positie waar hij teleurgesteld zal worden omdat deze man (Maywetather)  dit hele leven boksen heeft getraind sinds hij een baby was. McConor kan niet schoppen en grijpen in dit gevecht, zodat hij niet veel kans krijgt om te winnen.

Tyson zou op MMA regels vechten tegen McGregor

Tyson zei dat als hij tegen McGregor zou moeten vechten, hij de “Beruchte” Ier zelfs zou toestaan ​​om schoppen en knieën in de strijd te gebruiken. Mayweather zal dat natuurlijk niet toestaan, maar hij lijkt 50-0 te gaan halen als een professionele bokser.

“McGregor is de grootste sukkel in de geschiedenis van het boksen,” zei Tyson.

Bekijk ook

Wie is Rico Verhoeven?

Wie is Rico Verhoeven?

Rico Verhoeven is een Nederlandse professionele kickbokser

Jiu Jitsu kerel slaat flater in straatgevecht! 'Ga nou neer'

Jiu Jitsu kerel slaat flater in straatgevecht! ‘Ga nou neer’ | video

Het is duidelijk dat de wannabe Jiu Jtisu'er helemaal geen

TJ Dillashaw voormalig kampioen bantamgewicht, heeft afscheid genomen van de UFC. Dillashaw onderging onlangs een uitgebreide schouderoperatie na zijn verlies tegen Aljamain Sterling in oktober tijdens UFC 280.

Oud-kampioen Dillashaw stopt bij UFC! ‘Totaal kapot’

Hij kreeg een schorsing van twee jaar

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page