Mike Tyson gaat als een tijger tekeer in MMA-kooi (video) – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Mike Tyson gaat als een tijger tekeer in MMA-kooi (video)

Mike Tyson gaat als een tijger tekeer in MMA-kooi (video)

Mike Tyson gaat als een tijger tekeer in MMA-kooi

Mike Tyson, 54, wordt beschouwd als een van de beste boksers in de geschiedenis. In zijn carrière heeft ‘Iron Mike’ 58 gevechten gevochten, 50 overwinningen behaald, waarvan 44 door knock-out, zes nederlagen en twee no-contest.

In zijn voorbereiding voor de wedstrijd tegen Roy Jones Jr, rekruteerde Tyson de bekende MMA-coach Rafael Cordeiro. Terwijl ‘Iron Mike’ MMA-coach Cordeiro inschakelde om te helpen met zijn voorbereiding, speculeerde een groot deel van de fans hoe zijn optreden in een kooi zou zijn.

Daar kregen de fans een antwoord op. Afgelopen zaterdag plaatste de Braziliaanse coach op zijn officiële Instagram-account, een video van de voormalig wereldkampioen zwaargewicht boksen.

Tijger

Tyson is te zien in de de kooi van Kings MMA, de sportschool van Cordeiro. In de opname lanceerde Tyson aanvallen op zijn trainingspartner, terwijl Rafael hem instrueerde buiten de kooi.

,,Tijger Mike Tyson zit in de kooi”, schreef Cordeiro. Tyson ging als een tijger te keer en lijkt klaar voor zijn volgende wedstrijd. De media speculeert over het feit dat Evander Holyfield, de grote rivaal van Tyson, zijn volgende tegenstander zal zijn.

🔽 LEES OOK 🔽

Bekijk ook

The return of The Modern Day Maharaja en Voodoo

India schudt wederom om zijn grondvesten en dit keer vanwege de vele WWE fans die hun favoriete wrestler afgelopen nacht op WWE RAW zagen terugkeren.

Laatste kans: UFC geeft Donald Cerrone nog 1 gevecht

Donald Cerrone's laatste dagen lijken geteld bij de UFC

DOODSANGST: Logan broers huren 24/7 beveiliging in

Logan en Jake Paul nemen de doodsbedreigingen meer dan serieus

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page