Home / Nieuws / Mike Tyson gaat als een tijger tekeer in MMA-kooi (video)

Mike Tyson gaat als een tijger tekeer in MMA-kooi (video)

Mike Tyson gaat als een tijger tekeer in MMA-kooi

Mike Tyson, 54, wordt beschouwd als een van de beste boksers in de geschiedenis. In zijn carrière heeft ‘Iron Mike’ 58 gevechten gevochten, 50 overwinningen behaald, waarvan 44 door knock-out, zes nederlagen en twee no-contest.

In zijn voorbereiding voor de wedstrijd tegen Roy Jones Jr, rekruteerde Tyson de bekende MMA-coach Rafael Cordeiro. Terwijl ‘Iron Mike’ MMA-coach Cordeiro inschakelde om te helpen met zijn voorbereiding, speculeerde een groot deel van de fans hoe zijn optreden in een kooi zou zijn.

Daar kregen de fans een antwoord op. Afgelopen zaterdag plaatste de Braziliaanse coach op zijn officiële Instagram-account, een video van de voormalig wereldkampioen zwaargewicht boksen.

Tijger

Tyson is te zien in de de kooi van Kings MMA, de sportschool van Cordeiro. In de opname lanceerde Tyson aanvallen op zijn trainingspartner, terwijl Rafael hem instrueerde buiten de kooi.

,,Tijger Mike Tyson zit in de kooi”, schreef Cordeiro. Tyson ging als een tijger te keer en lijkt klaar voor zijn volgende wedstrijd. De media speculeert over het feit dat Evander Holyfield, de grote rivaal van Tyson, zijn volgende tegenstander zal zijn.

🔽 LEES OOK 🔽

Bekijk ook

MMA-kampioen gooit 1 miljoen op tafel voor gevecht met UFC’s McGregor

Patricio Friere, Bellator MMA-kampioen deed een uitdaging van $ 1.000.000 tegen UFC-baas Dana White en ...

Anthony Joshua en Tyson Fury bereiken akkoord: ‘Gevecht is aan’

De zwaargewicht boksrivalen Anthony Joshua en Tyson Fury zullen binnenkort hun £ 200 miljoen megagevecht aankondigen nadat vandaag de voorwaarden zijn overeengekomen.

‘Ik ga killen, niks meer en niet minder’: Pieter Buist heeft wat te bewijzen

Pieter Buist maakt 28 april zijn rentree bij ONE Championship in Singapore. De Nederlandse topvechter treft de Amerikaan Lowen Tynanes.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page