MIKE TYSON BOOS OP UFC: 'Jullie betalen te weinig' Nieuws
Nieuws

MIKE TYSON BOOS OP UFC: 'Jullie betalen te weinig'

MIKE TYSON BOOS OP UFC: 'Jullie betalen te weinig'
MIKE TYSON BOOS OP UFC: 'Jullie betalen te weinig'

Mike Tyson gelooft dat MMA-sterren altijd minder zullen worden betaald dan boksers, ondanks organisaties zoals UFC die mogelijk meer kijkers binnenhalen.

"Het is spannend en sexy, maar ze verdienen niet genoeg geld," zegt Mike Tyson over UFC vechters. MMA zal altijd meer views en zo hebben dan boksen, maar boksers zullen altijd meer geld verdienen dan MMA-vechters, 'zei Tyson tegen podcaster Brant James.

Te weinig betaald

Op de vraag waarom dat het geval is, voegt de 54-jarige eraan toe: 'Dat is lastig, het slaat nergens op. "Ik weet het niet, ze verdienen in mijn ogen niet genoeg geld. Het is spannend en sexy, maar UFC-vechters verdienen niet genoeg geld. "

Een voorbeeld is UFC ster Conor McGregor, deze verdiende 100 miljoen voor zijn bokswedstrijd tegen Floyd Mayweather, in vergelijking met slechts 3,8 miljoen voor zijn MMA-comeback. Dit geld verdiende hij door Donald Cerrone te verslaan in januari. Terwijl Tyson Fury en Deontay Wilder elk 19,4 miljoen verdienden voor hun zwaargewicht bokswedstrijd een maand later.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws