Mike Sprangh treft Raimonds Aukštikalnis tijdens KOK WORLD GP In RIGA Nieuws
Nieuws

Mike Sprangh treft Raimonds Aukštikalnis tijdens KOK WORLD GP In RIGA

Mike Sprangh treft Raimonds Aukštikalnis tijdens KOK WORLD GP In RIGA

Tournament in de populaire gewichtscategorie tot 85 kg.

Het toernooi zal plaatsvinden op 24 februari 2018 Sport en entertainment complex "Arena Riga". Zal de Letse atleet Raimonds Aukštikalnis in staat zijn om 's werelds Grand PRIX te winnen en in aanmerking komen voor het wereldkampioenschap titel KOK versie tot 85 kg? Raymond Augštikalnis heeft eerder gewonnen van vechters uit Duitsland en Litouwen, hij zal vechten tegen de uit Nederland stammende Mike Sprangh (Mike's Gym), die op zijn beurt, met eenduidigheid van stemmen door de jury de overwinning was toegekend in twee eerdere partijen. Beide vechters treffen elkaar nu in de finales, de toeschouwers kunnen rekenen op een zeer interessante finale, waarin voor de eerste keer, in deze prestigieuze gewichtsklasse een vechter uit Letland mee doet. Echter staat hij tegenover de ervaren Sprangh die zich niet zomaar gewonnen zal geven.

Mike Sprangh treft Raimonds Aukštikalnis tijdens KOK WORLD GP In RIGA

Helemaal klaar voor het gevecht

Wij spraken met Mike na zijn training eerder vandaag bij Mike’s Gym en hij is er klaar voor. Aan Het toernooi zullen ook deelnemen: Vyacheslav Man, Zaur Dzhavadov, Danils Vesnonoks, Hassan Mezijevs, Janis Freimanis, Yuri Orlov, etc. Ze zullen elkaar ontmoeten in de ring met rivalen uit Engeland, Duitsland, Nederland, Spanje, Litouwen en Polen.

De laatste ronde moet doorslaggevend te zijn en om de winnaar te bepalen

Tournament "KOK" of "Koning der Koningen", is een bekende onder vechtsport liefhebbers, omdat de deelnemende atleten uit verschillende vormen van martial arts komen. Door de combinatie van dynamische bewegingen en fascinerende gevechten zijn deze gevechten bijzonder vermakelijk en plezierig voor kijkers. KOK regels garanderen gevechten met scherpe gevoelens en emotie verpakt om een ​​gelijkspel te voorkomen: De laatste ronde moet doorslaggevend te zijn en om de winnaar te bepalen.

De competitie wordt dus uitgezonden in 120 landen

Brenda "KOK" (King of Kings) is de oprichter van de International Busido Federation (IBF). De basiselementen van het IOC gevecht zijn de knokkels en benen. In 2014 is de KOK het toonaangevende vechtsportproject in Europa geworden. De IBF ondertekende contracten met de kanalen Eurosport, Fight BOX en Fighting Network. De competitie wordt dus uitgezonden in 120 landen in 40 talen en bereikt meer dan 133 miljoen kijkers.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws