Home / Nieuws / Mike Passenier van Mikes Gym geeft clinic in Noordwijkerhout

Mike Passenier van Mikes Gym geeft clinic in Noordwijkerhout

Mike Passenier van Mikes Gym geeft een clinic in Noordwijkerhout 25 november 2017! En 16e editie van het Bari Gym Kickboksgala!

Goed nieuws van Rick van der Hulst (RHJC Promotions), wellicht nog vroeg dag maar  zoals de Engelsen zeggen “better save then sorry”.  Afgelopen week hebben zij de definitieve datum voor alweer de 16e editie van het Bari Gym Kickboksgala rond weten te krijgen. Op 28 oktober kan men weer genieten van een strak georganiseerde avond vol mooie partijen. In de Schelft te Noordwijkerhout er zullen diverse vechters de ring betreden in verschillende klassen.

Men is nog bezig met de definitieve invulling van de matchmaking maar ook hierover zullen wij binnenkort al het een en ander aankondigen via hun site. Zet 28 oktober alvast in uw agenda want zoals u gewend bent wilt u dit gala zeker niet missen. Het vorige gala was een knaller met veel goede vechters en partijen, waar talenten van divers sportscholen aantraden zo ook die van Remy Bonjasky. U ziet bekende namen, het loont zich dit evenement bij te gaan wonen.

Mike Passenier van Mikes Gym geeft een clinic in Noordwijkerhout 25 november 2017!

Mike Passenier clinic

Daarnaast vragen wij u ook gelijk 25 november vrij te houden in uw agenda. RHJC Promotions heeft namelijk niemand minder dan DE succescoach Mike Passenier weten te strikken voor een clinic. Mike Passenier zal in de Schelft te Noordwijkerhout de deelnemers een middag voorzien van technische snufjes. Iedereen kent Mike Passenier natuurlijk van zijn over heel de wereld bekende sportschool: Mike’s Gym.

Top coach van de kampioenen

Mike heeft al vele namen naar de top van de wereld gecoacht. Tijdens de afgelopen editie van Glory leken de vechters van Mike’s Gym onverslaanbaar. Badr Hari, Murthel Groenhart, Gokhan Saki, Melvin Manhoef, Joeri Mes en opkomende talenten als Chris Baya, Massaro Glunder en Jordan Pikeur leren hun kunstjes o.l.v. Mike Passenier.

Houdt onze site in de gaten voor meer details over het kickboksgala op 28 oktober (kaartverkoop, aankondigen etc.) en over de clinic 25 november (aanvangstijd, aanmeldingen etc.).

Voor meer informatie of inschrijvingen kunt u alvast mailen naar vanderhulstr@hotmail.com

Bekijk ook

RAUW: Kickbokslegende Badr Hari op oorlogssterkte

Badr Hari lijkt harder dan ooit te werken aan een comeback. Recentelijk zei de Kicbokslegende ...

Piepjonge MMA-vechter (16) maakt imposant profdebuut (video)

Victoria “The Prodigy” Lee was zo goed als geadverteerd in haar langverwachte mixed martial arts-debuut ...

Boze kickboks fans steunen verslagen vechter, beslissing onterecht?

Illias Ennahachi prolongeerde vandaag in Singapore zijn ONE Championship vlieggewicht titel kickboksen. De Nederlands-Marokkaanse vechter ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page