Mike Passenier pleit voor 8-mans kickboks toernooi Nieuws
Nieuws

Mike Passenier pleit voor 8-mans kickboks toernooi

Mike Passenier pleit voor 8-mans kickboks toernooi

Breng het oude kickboksen terug in de vorm van een 8-mans kickboks toernooi

Mike Passenier was vanavond te gast bij Peptalk van Ziggo, daar werd gediscussieerd over de partij van afgelopen zaterdag tussen Badr Hari en Rico Verhoeven. Rico Verhoeven was al eerder via FaceTime geïnterviewd en hem werd gevraagd wat hij over de partij vond. Hij was hier duidelijk over en vond dat hij er meer van had verwacht vooral conditioneel gezien. Op de vraag of hij tegen Badr zou vechten zei Rico, "ik ben altijd klaar om te vechten."

Mike Passenier pleit voor 8-mans kickboks toernooi

Meer zwaargewichten in een 8-mans kickboks toernooi

Mike Passenier was er duidelijk over breng het oude 8-mans kickboks toernooi terug dit houdt het spannend en vechters moeten dan drie keer op een avond tegen elkaar vechten. Op de vraag of GLORY hier aan werkt antwoorde Passenier" Er wordt over gesproken in de wandelgangen, de precieze details weet ik niet., maar het zou mooi zijn."

Zet de zwaargewichten meer in de spotlights

Ook is Passenier duidelijk over het feit dat de zwaargewichten meer aandacht zouden moeten hebben, de nieuwe jongens die binnenkomen weten vaak niet hoe zich te gedragen zegt hij. Deze moet je opvoeden en helpen om hun plek te vinden. Ons lijkt dit geheel terecht en wie beter dan een Mike Passenier zou dit kunnen doen, naast de overige top trainers die er zijn in het kickboksen die natuurlijk ook hun ervaringen kunnen overbrengen. Zou top zijn als GLORY zou beginnen met het terugbrengen van het 8-mans toernooi, dit zal zeker en groot publiek gaan trekken.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws