VIDEO: Mike Passenier Badr Hari is fitter dan vorig jaar! Nieuws
Nieuws

VIDEO: Mike Passenier Badr Hari is fitter dan vorig jaar!

VIDEO: Mike Passenier Badr Hari is fitter dan vorig jaar!

Hij heeft er voor zichzelf een schepje bovenop gedaan, zegt Mike Passenier

De reporters van Ziggo's Peptalk bezochten Mikes Gym in Oostzaan en waren benieuwd hoe het met Badr Hari ging, en informeerde naar zijn huidige fitheid. Hij heeft er voor zichzelf een schepje bovenop gedaan, zegt Mike Passenier desgevraagd. Met een man als Mike Passenier in zijn hoek is succes haast verzekerd, en is er voor Badr Hari genoeg top training materiaal en dito sparring partners aanwezig om zich terug te vechten naar de top. Want een ding is zeker, terugkomen zal hij!

Trainingskamp Badr Hari in Marokko

Badr was in Marokko om zich voor te bereiden op zijn partij tegen Hesdy Gerges, hij keert terug naar Nederland om zijn training af te maken bij Mikes Gym. eerder al was hij begonnen bij Mikes Gym met trainen om weer in de routine te komen, dit heeft hij voortgezet tijdens zijn verblijf in Marokko en uitgebreid. Passenier verwacht dat het allemaal goed komt. Want de vechter met de meeste fitheid zal immers winnen in ieders optiek. Echter zegt hij ook dat fitter dan fit niet bestaat, maar Badr is fit, en dat is genoeg.

Rustig aan begonnen met de voorbereidingen

De voorbereiding is rustig aan begonnen zegt Mike Passenier, er zat niet zoveel druk achter als bij de vorige partij. dus konden wij meer tijd nemen, wij zijn van voor af aan begonnen, zegt hij. Het lijkt ons ook niet meer dan logisch dat er na een langere tijd afwezig te zijn geweest Badr weer in zijn ritme moest komen. Met de woorden van Mike Passenier in het achterhoofd, lijkt het ons dan ook zeker dat er een mooi tijd aankomt voor vechtsport minnend Nederland. En laten wij eerlijk zijn wat is de kickboks sport zonder een man als Badr Hari in Nederland?

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws