Mika Tahitu treft Ait Naceur Salahdine op Fighting Edition Live Nieuws
Nieuws

Mika Tahitu treft Ait Naceur Salahdine op Fighting Edition Live

Mika Tahitu treft Ait Naceur Salahdine op Fighting Edition Live

Op zaterdag 24 februari vindt het grote Muay thai en k1 gala Fighting Edition Live plaats in Frankrijk

Het evenement wordt gehouden in een zaal waar bijna 5000 mensen voor een uitzonderlijke show komen die professionele vechters tegenover elkaar zullen zien staan. Onder andere zal Mika Tahitu tegen Ait Naceur Salahdine in de ring staan in een van de hoofdpartijen van de avond. Maar liefst 15 professionele, nationale en internationale gevechten, van het hoogste niveau zullen dit gala vullen in Orchies, Frankrijk.

Mika Tahitu treft Ait Naceur Salahdine op Fighting Edition Live

Mika Tahitu klaar voor 2018

Op Facebook verkondigde in december Mika het volgende: "23 December 2011 jaar vocht ik mijn eerste wedstrijd in Suriname, Paramaribo. Ik heb daar 3 jaar gewoond en ben daar begonnen met de sport. 2017 is het enige jaar dat ik geen wedstrijd op KO heb gewonnen dus laat 2018 maar komen! Voor iedereen een sportief nieuwjaar!!!" Nou daar gaat hij zeker de kans voor krijgen, het is altijd een lust voor het oog om Mika in de ring te zien, een harde vechter die altijd voor de knockout gaat. Op 24 februari treft hij dus Ait Naceur Salahdine, een vechter met ook een gedegen achtergrond.

Ait Naceur Salahdine is een kickbokser geboren op 22 april 1985.

Hij is 1,74 m lang en bokst tussen 67 en 70 kg. Hij heeft al een groot record voor zijn jonge carrière: 2 keer Europees kampioen wfca; Wereldkampioen Wako-Pro tegen de Thaise Lampard. Salahdine Ait Naceur vocht tegen de grote namen van K1 en Muay Thai met, onder andere, een zeer betwiste wedstrijd tegen de kampioen van het mythische Rajadamnern-stadion (eerder gekroond in het andere legendarische stadion van Thailand dat Lumpinee): Nontachai Sit-O. Hij heeft ook tegen beroemde tegenstanders zoals Murat Direkci, Moussa Konate, Basha Valon gestaan... terwijl hij nog heel jong was. En later, de Thaise Lampard Sor Khamsing-kampioen, en Mehdi Zatout. De partij tegen Mika belooft dus vuurwerk.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws