'Mijn knokkers slopen iedereen!' Vechtbaas doet gewaagde uitspraak Nieuws
Nieuws

'Mijn knokkers slopen iedereen!' Vechtbaas doet gewaagde uitspraak

'Mijn knokkers slopen iedereen!' Vechtbaas doet gewaagde uitspraak

ONE Championship vechtbaas Chatri Sityodtong claimt superioriteit ten opzichte van Bellator MMA. Deze zegt dat zijn kampioenen die van zijn Amerikaanse concurrent volledig plat zouden slaan.

Hoewel Bellator bereid is gebleken om met andere mixed martial arts (MMA)-organisaties samen te werken, kan hetzelfde schijnbaar niet worden gezegd voor ONE Championship. Deze houden de deur potdicht. Beide grote vechtsport organisatie hielden het afgelopen weekend evenementen, ONE zelfs twee, wat resulteerde in een rechtstreekse strijd om de kijkcijfers.

Hevige strijd

ONE-oprichter en president, Chatri Sityodtong, werd gevraagd naar de confrontatie met zijn Amerikaanse tegenhanger en was vrij zeker over zijn concurrent en haar vechters."De enige co-promotie waarin ik geïnteresseerd ben, is UFC", concludeerde hij. "Kampioen versus kampioen."

Sityodtong verklaarde ook dat zijn vechters superieur zouden zijn over die van Bellator, waaronder de Nederlandse kampioen Reinier de Ridder. ,,Mijn jongens slaan ieder van hen plat!", zei de ONE baas. Mocht het wel tot een samenwerking komen dan zouden onderstaande gevechten een optie kunnen zijn.

Bellator MMA ONE Championship
Sergio Pettis vs Gary Lineker
Patrico Pitbull vs Kai Tang
Usman Nurmagomedov vs Christian Lee
Johnny Eblen vs Reinier de Ridder
Ryan Bader vs Arjan Bhullar

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws