Home / Nieuws / MIETJES: Instagram straft sexy MMA-vechtster (foto)

MIETJES: Instagram straft sexy MMA-vechtster (foto)

De bewuste foto verwijder door Instagram

MMA-vechter en Hollywood-actrice Gina Carano is woest op de ‘mietjes’ van Instagram voor het verwijderen van een halfnaakt foto.

Voormalig MMA-ster Gina Carano is woest op Instagram nadat het sociale netwerk een naaktfoto had verwijderd die de Hollywood-actrice had gepost. De foto liet de mooi gevormde borsten van de ex MMA ster zien, niks mis mee zou men denken.

Instagram had er toch wat moeite mee en verwijdere de foto, die overigens door veel Gina fans werd gewaardeerd. De sexy vechter uitte haar ongenoegen in een nieuwe post. Ze schreef: ‘Ik vind vrijheid sexy. Ik vind vrijheid zo sexy dat ik het je niet eens kan uitleggen.”

Woest

Gina Carano won zeven van haar acht MMA-wedstrijden voordat ze onder andere in Hollywood-hits speelde als Fast & Furious 6 en Deadpool. “Dus zo voelt het om zonder reden gecensureerd te worden”, twitterde ze.

Carano begon haar professionele MMA-carrière in 2006 en werd een mainstream ster ondanks dat ze nooit in de UFC had gevochten. ‘Foto is verwijderd door Instagram. Er is vandaag veel belangrijker nieuws, maar het is klassieke mietjes bullshit,” aldus Carano die geen vrienden meer is met de Instaboyz.

Bekijk ook

GAME OVER: De bokser waar niemand meer tegen wil vechten

Jarrell Miller (L) na een gevecht met Mirko CroCop (R) De carrière van Jarrell Miller ...

ONE Championship tekent jong Muaythai supertalent

De grootste vechtsport organisatie in Azie heeft het vrouwelijk Muaytahi supertalent Ann ‘Supergirl’ Jaroonsak getekend. ...

🎥 DOOD VADER: President Kadyrov troost UFC Kampioen Khabib

De Tsjetsjeense leider Ramzan Kadyrov troostte UFC lichtgewicht kampioen Khabib Nurmagomedov, na de dood van ...