Middel tegen coronavirus te koop bij sportvoeding webshops Nieuws
Nieuws

Middel tegen coronavirus te koop bij sportvoeding webshops

Middel tegen coronavirus te koop bij sportvoeding webshops
Middel tegen coronavirus te koop bij sportvoeding webshops

Een middel wat helpt tegen het coronavirus blijkt eenvoudig te bestellen.

Tijdens de aflevering van Jinek op vrijdagavond werd duidelijk dat er een vertragend middel is tegen het coronavirus welke te koop is in online sportvoeding en supplementen webshops.

Peter van der Voort arts in het UMC Groningen heeft onderzoek gedaan naar de relatie tussen overgewicht en het coronavirus. Daar uit blijkt dat de meeste patenten te dik waren en last hebben van buikvet. In dat buikvet bevindt zich het hormoon Leptine.

Resveratrol helpt tegen coronavirus

Door een teveel aan Leptine kan er trombose ontstaan wat verklaart waarom een aantal corona patiënten overleden zijn aan trombose verschijnselen." Trombose komt door teveel aan Leptine voor in de aderen en zelfs slagaderen van corona patiënten," zegt Van der Voort.

[wpViralQuiz id=36588]

Het voedingssupplement Resveratrol welk in diverse plantensoorten voorkomt, maar vooral in de schil van blauwe druiven lijkt goed te werken tegen het coronavirus. Er zijn nog tests gaande maar Van der Voort was zeker van zijn zaak.

Massaal druiven eten

Twee jaar geleden is Resveratrol al op te dikke mensen getest. Daaruit bleek dat het een gunstig effect heeft op de stofwisseling, op de bloed- en insulinespiegel en op het functioneren van de lever. Ook kanker patiënten hebben er baat bij zo blijkt. (Bron Radar).

KIJK HIER DE AFLEVERING VAN JINEK TERUG

Van der Voort zegt dat Leptine het reukvermogen verminderd een van de eerste signalen dat iemand corona onder de leden kan hebben. Een aantal vechtsporters gebruikt Resveratrol om af te vallen en als anti oxidant.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws