Michael Page Gefrustreerd Door Recente Bellator Behandeling - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Michael Page Gefrustreerd Door Recente Bellator Behandeling

Michael Page Gefrustreerd Door Recente Bellator Behandeling

Michael Page Gefrustreerd Door Recente Bellator behandeling: “Het is tijd om de klauwen uit te slaan.”

Wat een frustrerende 2017 is het geweest voor Michael Page. De Bellator weltergewicht heeft sinds november 2016 niet gevochten sinds hij Fernando Gonzalez op Bellator 165 versloeg. Sindsdien heeft Page een gevecht met Paul Daley nagestreefd, maar de mede Engelsman heeft de gelegenheid om tegen hem te vechten meerdere keren afgewezen.

Vanwege een knieblessure, die hij ook al tijdens de laatste Bellator London-kaart had, is hij niet meer actief geweest. De frustraties van Page zijn het hele jaar op de rand van zijn geduld gebracht, maar een recente aankondiging die hem boos maakte, maakte een einde aan zijn geduld.

Michael Page Gefrustreerd Door Recente Bellator Behandeling

Paul Daley achterna zitten

Op 24 juli werd aangekondigd dat Daley in september Lorenz Larkin op Bellator 182 tegen zich zou krijgen in de ring. Na bijna 9 maanden een gevecht met “Semtex” (de bijnaam van Paul Daley) te hebben nagestreefd en na Daley te moeten luisteren, terwijl hij uitmaakte voor “Pussy” is hij het meer dan zat.

Op MMAUNO.com, sprak Page over zijn recente behandeling en gaf hij toe dat de dingen nu moesten veranderen.

‘Ik was erg pissed off’, zei Page. In eerste instantie werd me verteld dat hij [Daley] dit jaar niet tegen me wilde vechten omdat hij een Bellator kickboxing strijd wilde uitvoeren. Dus ging ik daarop in en vertelde ik Bellator dat ik hem graag in het kickboksen als tegenstander zou willen. Ik blijf hem achtervolgen.

Liever niet vechten

Maar toen ik aankondigde dat ik wilde kickboxen, wilde hij dat ineens niet meer doen, dus ik begon te proberen een gevecht tussen hem en mijn vriend Raymond Daniels te pushen en hij wees dat ook af. Met het idee van een kickbokspartij van tafel, hoorde Page dat Daley een nieuwe zakelijke onderneming aanging.

Toen ik hoorde dat hij op dit jaar helemaal niet meer zou vechten en hij een sportschool ging openen, aldus Page, wilde ik hem ook niet langer pushen tegen mij te vechten, dus als hij liever zaken doet dan vechten, kunnen we het volgende jaar doen.” Maar het wordt wel tijd de klauwen uit te slaan.

Bekijk ook

100.000 extra voor Anderson Silva na falen Julio Cesar Chavez Jr

Anderson Silva (46) mag 100.000 dollar extra bijschrijven zonder er maar iets voor te hebben hoeven doen

Voormalig UFC-kampioen Rashad Evans (41) maakt rentree

Voormalig UFC-kampioen Rashad Evans breekt zijn pensioen af, vertelde zijn manager, Ali Abdelaziz gisteren, aan ESPN's Brett Okamoto.

VIDEO: Vechter neer na dodelijke elleboog en knie

Boksen met de blote vuist is inmiddels al geen unicum meer, MMA-vechten zonder handschoenen wel.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page