Michael Conlan boekt succes op prof boks debuut – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Michael Conlan boekt succes op prof boks debuut

Michael Conlan boekt succes op prof boks debuut

Het was niet het een van de meest sprankelende bokswedstrijden van de afgelopen tijd, maar het is nog steeds feest in Belfast. De voormalige amateur bokser Michael Conlan bokste voor de eerste keer als professional in zijn geboortestad, met een acht rondes beslissing overwinning (79-73) op de voormalige wereldkampioen en titelverdediger Adeilson Dos Santos in de Odyssey Arena.

Michael Conlan pakt een acht ronde overwinning op Adeilson Dos Santos

Conan was al vroeg in de wedstrijd in het voordeel

Conlan (8-0, 5 knock-outs) paste een effectieve switch toe die al vroeg aansloeg dat, plus een uitstekende handsnelheid, zorgde ervoor dat hij van start tot finish een stap voor bleef. De 26-jarige bokser erkende echter dat de druk van een thuis wedstrijd plus de pro-ervaring van de Braziliaanse tegenstander van hem een ​​zware tol had geëist.

Vechten voor eigen publiek is spannend

“Het was een beetje angstaanjagend, boksen in Belfast, maar dat was mijn eerste echte pro gevecht”, zei Conlan in zijn interview na het gevecht. “Ik was blij met de uitvoering, maar ik moet nog veel leren en ik ben absoluut niet waar ik wil zijnl. Ik heb daar vannacht een paar fouten gemaakt, maar dat gaat allemaal over leren en ik ben blij dat ik de overwinning kan behalen voor de fans van Belfast. Er zijn geen fans zoals zij in de wereld. “

Bekijk ook

📷 ‘Wonder Woman is ok’: 3e kind UFC-ster McGregor geboren

De McGregor-clan is nu een gezin van 5

Nieuw Judo magazine gelanceerd: ‘Blijf op de hoogte’

Voor de prijs hoef je het als judo fan niet te laten

GOED NIEUWS: Sportscholen mogen weer open

De versoepelingen die voor woensdag gepland staan gaan door,

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page