Michael Bisping vervangt Anderson Silva bij UFC Fight Night Shanghai Nieuws
Nieuws

Michael Bisping vervangt Anderson Silva bij UFC Fight Night Shanghai

Michael Bisping vervangt Anderson Silva bij UFC Fight Night Shanghai

Michael Bisping tegen Kelvin Gastelum nieuw hoofdgevecht op UFC Fight Night Shanghai!

Michael Bisping verspilt geen tijd met het uitwissen van herinneringen aan zijn UFC middengewicht titelverlies aan Georges St-Pierre slechts 3 weken geleden. In een verbluffend verlies aan George St-Peirre zal Bisping (30-8 MMA, 20-8 UFC), al na 21 dagen de kans hebben korte metten te maken met zijn UFC 217 verlies. Hij heeft ingestemd met een gevecht tegen Kelvin Gastelum (13-3 MMA, 8-3 UFC), in de UFC Fight Night 122 headliner, die plaatsvindt op 26 november in de Mercedes-Benz Arena in Shanghai. En vervangt hier mee de geschorste Anderson Silva.

Michael Bisping vervangt Anderson Silva bij UFC Fight Night Shanghai

Officieel bevestigd door de UFC

De UFC bevestigde het nieuws en werd later aangekondigd tijdens Zaterdag UFC Fight Night 120 uitgezonden op FS1. UFC Fight Night 122 verloor vrijdag zijn originele hoofdgevecht, toen het nieuws uitkwam dat de voormalige UFC middengewicht kampioen Anderson Silva, van het event terug getrokken was door een mogelijke schending van de US Anti-Doping Agency (USADA). Bisping komt binnen als vervanging slechts drie weken na zijn derde ronde verlies aan St-Pierre bij UFC 217.

Bisping kreeg een 30-daagse medische schorsing van de New York State Athletic Commission (NYSAC) voor zijn nederlaag, maar die periode kan worden opgeheven met de goedkeuring van een arts. Bisping zal een nieuw record vestigen voor de meeste gevechten in de UFC-geschiedenis, wanneer hij zijn 29ste opwachting maakt in de ring bij UFC Fight Night 122.

De nieuwste UFC Fight Night 122-kaart bevat nu:

Michael Bisping tegen Kelvin Gastelum
Li Jingliang tegen . Zak Ottow
Alex Caceres tegen Wang Guan
Alex Garcia tegen Moslim Salikhov
Zabit Magomedsharipov tegen Sheymon Moraes
Bobby Nash tegen . Kenan Song
Kailin Curran tegen Yan Xiaonan
Bharat Khandare tegen Pingyuan Liu
Shamil Abdurakhimov tegen Chase Sherman
Gina Mazany tegen Yanan Wu
Wuliji Buren tegen Rolando Dy
Cyril Asker tegen . James Mulheron

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws