Mexicaans taekwondo vechter bedelt op straat voor deelname kampioenschap Nieuws
Nieuws

Mexicaans taekwondo vechter bedelt op straat voor deelname kampioenschap

Mexicaans taekwondo vechter bedelt op straat voor deelname kampioenschap
Mexicaans taekwondo vechter bedelt op straat voor deelname kampioenschap

José Daniel García López riep afgelopen week de hulp in van de mensen op straat bij het verzamelen van geld, om zo mee te kunnen doen aan het Pan-Amerikaanse Taekwondo kampioenschap.

Gekleed in sportkleding en begeleid door vijf van zijn medailles ging, José Daniel García López een Mexicaanse taekwondo kampioen de straat op. Met een pot in zijn hand om het nodige geld te verzamelen wat hem in staat zou moeten stellen mee te doen aan het Pan-Amerikaanse kampioenschap in Panama.

"Help me om daar te komen Nationaal geselecteerd voor het Pan Amerikaans Kampioenschap Panama, ”luidde de noodkreet. Garcia López is een aantal keer nationaal kampioen en eerder Pan-Amerikaans bronzen medaille winnaar.

Geen geld

García López werd tot drie keer nationaal geselecteerd en bekleed de 8e plaats van de World Ranking World Karate Federation. Dit alles stond te lezen op een stuk karton dat de atleet voor zijn buik hield gedurende de periode dat hij in Los Arcos de straat op ging om geld in te zamelen.

Het gebrek aan steun voor dit soort atleten is in Mexico meer regel dan uitzondering, met inbegrip van Garcia Lopez, die drie keer nationaal kampioen is geweest. Onbekend is of Garcia López genoeg geld heeft kunnen ophalen om mee te doen aan het kampioenschap.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws