Metallica stopt geld in vechtsport organisatie! 'Perfecte match' Nieuws
Nieuws

Metallica stopt geld in vechtsport organisatie! 'Perfecte match'

Metallica stopt geld in vechtsport organisatie! 'Perfecte match'

Metallica investeert in de vechtsportorganisatie Triller. Na het optreden van de heavy metalband op 27 november tijdens het Triad Combat heeft de rock groep de smaak te pakken.

Metallica, een van de meest blijvende invloedrijke rockbands aller tijden, heeft gisteren aangekondigd dat ze een investeerder zijn geworden in TrillerNet, het moederbedrijf van Triller, VERZUZ, Triad Combat, Triller Fight Club, FITE , en andere toonaangevende mediamerken Lees verder onder video).

Perfecte link

,,Metallica deelt, net als Triller, dezelfde passie voor het doorbreken van de status-quo. We zijn opgetogen om hen als partner, investeerder en nu aandeelhouder te hebben", zegt Mahi de Silva, TrillerNet's Chief Executive Officer.

,,Metallica is een perfecte match met Triller en we zien dit signaal als een echte erkenning van de kracht van het Triller-effect", vervolgde de Silva. De voorwaarden van de investering zijn vertrouwelijk.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws