Messentrekker vecht met overvallers! 'Politie pissed off' (video) Nieuws
Nieuws

Messentrekker vecht met overvallers! 'Politie pissed off' (video)

Messentrekker vecht met overvallers! 'Politie pissed off' (video)

Een oudere man van middelbare leeftijd die in Klerksdorp (Zuid-Afrika), vecht tegen overvallers, is viraal gegaan. Klerksdorp is een Zuid-Afrikaanse stad met 187.000 inwoners, in de gemeente Matlosana in de provincie Noordwest.

De video toont ongeveer vier mannen die de auto naderen en proberen de bezittingen van de man te stelen. Maar de eigenaar van de auto zwaait met zijn mes naar hen en uiteindelijk lopen ze weg. De politie is niet blij dat de man weigert een aanklacht in te dienen over het voorval wat eerder deze week plaatvond.

Het enige dat de man kwijt wilde is dat hij blij was lessen in Krav Maga te hebben gevolgd, de Israëlische vechtsport. ,,In dit stadium is er nog geen zaak geopend omdat het slachtoffer weigert een zaak te openen. Helaas is dit het tweede incident waarbij de klager weigert een zaak te openen”, aldus de politie op Facebook.

Het geweld in Zuid-Afrika loopt de spuigaten uit. Maar lijkt niemand aangifte te willen of durven doen. ,,Bij een soortgelijk incident dat zich in mei voordeed, weigerde klager ook een zaak te openen, hoewel de verdachten, die hem zouden hebben beroofd, werden geïdentificeerd."

In een afzonderlijk incident, ook in Klerksdorp, wordt een Toyota Quantum gevuld met leden van het Tactical Response Team van de Zuid-Afrikaanse politie (TRT) gezien die tussenbeide komen bij wat lijkt op een lopende overval.

Een verdachte wordt gezien terwijl hij een boodschappentas van een man afpakt midden op een straatovergang. Plots verschijnt de Quantum-taxi met TRT-agenten op het toneel en wordt de verdachte aangehouden.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws