Messentrekker vecht met overvallers! 'Politie pissed off' (video)
Home / Nieuws / Messentrekker vecht met overvallers! ‘Politie pissed off’ (video)

Messentrekker vecht met overvallers! ‘Politie pissed off’ (video)

Man met mes vecht met overvallers! 'Politie pissed off'

Een oudere man van middelbare leeftijd die in Klerksdorp (Zuid-Afrika), vecht tegen overvallers, is viraal gegaan. Klerksdorp is een Zuid-Afrikaanse stad met 187.000 inwoners, in de gemeente Matlosana in de provincie Noordwest.

De video toont ongeveer vier mannen die de auto naderen en proberen de bezittingen van de man te stelen. Maar de eigenaar van de auto zwaait met zijn mes naar hen en uiteindelijk lopen ze weg. De politie is niet blij dat de man weigert een aanklacht in te dienen over het voorval wat eerder deze week plaatvond.

Het enige dat de man kwijt wilde is dat hij blij was lessen in Krav Maga te hebben gevolgd, de Israëlische vechtsport. ,,In dit stadium is er nog geen zaak geopend omdat het slachtoffer weigert een zaak te openen. Helaas is dit het tweede incident waarbij de klager weigert een zaak te openen”, aldus de politie op Facebook.

Het geweld in Zuid-Afrika loopt de spuigaten uit. Maar lijkt niemand aangifte te willen of durven doen. ,,Bij een soortgelijk incident dat zich in mei voordeed, weigerde klager ook een zaak te openen, hoewel de verdachten, die hem zouden hebben beroofd, werden geïdentificeerd.”

In een afzonderlijk incident, ook in Klerksdorp, wordt een Toyota Quantum gevuld met leden van het Tactical Response Team van de Zuid-Afrikaanse politie (TRT) gezien die tussenbeide komen bij wat lijkt op een lopende overval.

Een verdachte wordt gezien terwijl hij een boodschappentas van een man afpakt midden op een straatovergang. Plots verschijnt de Quantum-taxi met TRT-agenten op het toneel en wordt de verdachte aangehouden.

Over Sean van Dinter

Bekijk ook

Kooivechter scoort 'TURBO' knock-out! 'Ronken op het canvas'

Kooivechter scoort ‘TURBO’ knock-out! ‘Ronken op het canvas’

Voordat de Rus het wist lag hij te ronken op het canvas

'Saltootje!' Boksicoon Lopez sloopt rivaal Campa in boksklassieker

‘Saltootje!’ Boksicoon Lopez sloopt rivaal Campa in boksklassieker

Hiermee maakte Lopez een succesvol debuut

Oude man slaat racist trein uit

Oude man slaat racist trein uit! ‘Vechten verleer je nooit’ (video)

De man werd gedwongen het heft in eigen handen te nemen

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page