Mesaanval: prof worstelaar overmeesterd dader (video) Nieuws
Nieuws

Mesaanval: prof worstelaar overmeesterd dader (video)

Mesaanval: prof worstelaar overmeesterd dader (video)

Pro Wrestler Nick 'Manic' McCune schoot de politie te hulp die een verdachte die mes probeerde te overmeesteren.

De professionele worstelaar moest zijn vaardigheden op de proef stellen bij een lokaal Denny's toen hij de politie assisteerde bij het vasthouden van een dronken man naar verluidt gewapend was met een mes.

"Ik had overdreven honger, ik wilde mijn eten krijgen," vertelde McCune Fox News in een telefoontje over het incident. Hij kwam niet aan eten toe door een met een gewapende man.

Agressief mannetje

Volgens WTAJ, was de dader de 31-jarige Richard Hart, die naar verluidt dronken was en tegen klanten in het restaurant schreeuwde zwaaiend met zijn mes. McCune kwam na een worstelwedstrijd binnen en trof een fan die erg van streek was door het 'tieren en dreigen' van de man. De politie werd gebeld toen geconstateerd werd dat hij een mes had.

In een video die is opgenomen in het lokale restaurant in Altoona, zien wij McCune, die de ringnaam "Manic" gebruikt, terwijl hij een agent assisteert bij het aanhouden van een verdachte totdat een collega van de agent arriveert. Zodra de politie de controle had, liep McCune, gekleed in een zwarte tanktop, rustig weg

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws