Melvin Manhoef's World Fighting League gaat Engeland veroveren Nieuws
Nieuws

Melvin Manhoef's World Fighting League gaat Engeland veroveren

Melvin Manhoef's World Fighting League gaat Engeland veroveren

In Middlesborough, zal de allereerste World Fighting League-tour in Engeland worden georganiseerd

World Fighting League is een van de meest opwindende kickboksevenementen ter wereld met kickboks grootheid Melvin Manhoef als grondlegger van de organisatie. Deze doet het zeer goed en doet nu zelfs Engeland aan, waar men een groots evenement gaat neerzetten in Middlesborough, samen met Contender Promotions Fight Federation. Het event vindt 31 maart 2018 plaats.

Er zullen 2 toernooien plus 7 supergevechten en een geweldige undercard aanwezig zijn

WFL heeft deals met Spike TV en heeft 's werelds beste vechters op hun evenementen, om er een paar te noemen Peter Aerts, Andy Souwer, Errol, Zimmerman, Murthel Groenhart, Melvin Manhoef, Remy Bonjasky, Mohamed Khamal en nog veel meer. WFL England Promoters, Garry Bell & Melvin Manhoef zullen match-making maken voor het evenement, dus een grote kans dat een aantal bekende Nederlandse vechters ook op het event zullen aantreden.

Melvin Manhoef's World Fighting League gaat Engeland veroveren

Vechters gezocht

"Vechtcontracten staan ​​ook open voor de winnaars van de Toernooien & scouting van de Super Fights. WFL nieuwe talenten kunnen vechters echt helpen die grote doorbraak te krijgen die ze verdienen.Dus als je wilt vechten op een evenement, neem dan contact met ons op", zo meld de organisatie aan haar Engelse achterban.

Hoogwaardig K-1 en kickboks entertainment

Het evenement vindt plaats in de geboortestad van Garry Bells (Engelse top vechtsporter) in het noordoosten van Engeland, in Middlesborough aan de Eston Sports Academy. Dit evenement belooft het beste K-1 kickboksen, en entertainment te brengen die het noordoosten en Engeland ooit heeft gezien.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws