Melvin Manhoef's WFL klaar voor oversteek naar Engeland Nieuws
Nieuws

Melvin Manhoef's WFL klaar voor oversteek naar Engeland

Melvin Manhoef's WFL klaar voor oversteek naar Engeland

World Fighting League steekt de Noordzee over en zal Engeland aandoen!

Melvin Manhoef's WFL klaar voor oversteek naar Engeland

Zoals het er naar uit ziet zal de World Fighting League de grote oversteek maken richting Engeland, waar op 24 februari 2018 het eerste WFL toernooi in de UK wordt gehouden. Een mooie stap na de eerdere samenwerking met Spike die het gevecht tussen Manhoef en Bonjasky zal uitzenden.

Van Nationaal naar internationaal product

Wij mogen het wel een top prestatie noemen en zeer verdiend dat de WFL nog meer internationale roem gaat vergaren. Er is veel tijd, geld en energie ingestoken door Manhoef en mijn team wat de WFL naar grote hoogten zal weten te leiden. Het gala wat in Middlesbrough gehouden zal worden is aangemerkt als WFL "New Talents", een pakkende slogan. Glory overige hebben er een stevige concurrent bij zoals het er nu naar uitziet.

De beste UK en Internationale vechters

Het gala al niet alleen de beste vechters uit de UK bieden maar ook internationale sterren, met deze stap gaat de WFL in onze ogen een goede richting uit, en laat zien dat Nederland niet alleen goed is in het leveren van goede vechters zoals de toppers van weleer, Ramon Dekkers, Rob Kaman, Peter Aerts, Ernesto Hoost en ga zo maar door. Maar dat een organisatie op zich ook haar internationale ambities kan vervolmaken. Een super stap, en waar zeker nog andere landen zullen volgen!

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws