Home / Nieuws / Melvin Manhoef’s WFL klaar voor oversteek naar Engeland

Melvin Manhoef’s WFL klaar voor oversteek naar Engeland

World Fighting League steekt de Noordzee over en zal Engeland aandoen!

Melvin Manhoef's WFL verovert Engeland

 

Zoals het er naar uit ziet zal de World Fighting League de grote oversteek maken richting Engeland, waar op 24 februari 2018 het eerste WFL toernooi  in de UK wordt gehouden. Een mooie stap na de eerdere samenwerking met Spike die het gevecht tussen Manhoef en Bonjasky zal uitzenden.

Van Nationaal naar internationaal product

Wij mogen het wel een top prestatie noemen en zeer verdiend dat de WFL nog meer internationale roem gaat vergaren. Er is veel tijd, geld en energie ingestoken door Manhoef en mijn team wat de WFL naar grote hoogten zal weten te leiden. Het gala wat in Middlesbrough gehouden zal worden is aangemerkt als WFL “New Talents”, een pakkende slogan. Glory overige hebben er een stevige concurrent bij zoals het er nu naar uitziet.

De beste UK en Internationale vechters

Het gala al niet alleen de beste vechters uit de UK bieden maar ook internationale sterren, met deze stap gaat de WFL in onze ogen een goede richting uit, en laat zien dat Nederland niet alleen goed is in het leveren van goede vechters zoals de toppers van weleer, Ramon Dekkers, Rob Kaman, Peter Aerts, Ernesto Hoost en ga zo maar door. Maar dat een organisatie op zich ook haar internationale ambities kan vervolmaken. Een super stap, en waar zeker nog andere landen zullen volgen!

Bekijk ook

‘Ik heb niets van Rico’s stoten gevoeld’: Rivaal niet onder de indruk

Tarik Khbabez stond vorige maand tegenover GLORY wereldkampioen Rico Verhoeven. Khbabez die niet voor de ...

Sportschoolhouder start Tikkie-actie: ‘Geef ons de vrijheid terug’

Satisch Jhamai, sportschoolhouder uit Den Haag start een actie om sporters van boven der 27 ...

Bloemkooloor start inzamelactie na verrot slaan voetbal-ster

Bloemkooloor start inzamelactie na verrot slaan voetbal-ster Walker Brown, de MMA-vechter op cowboylaarzen en bloemkooloren, ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page