Melvin Manhoef tekent nieuwe multi fight deal met Bellator Nieuws
Nieuws

Melvin Manhoef tekent nieuwe multi fight deal met Bellator

Melvin Manhoef tekent nieuwe multi fight deal met Bellator

Foto Instagram
Foto Instagram

Exclusieve multi-fight deal met Bellator

De website Sherdog.com bevestigde via een Bellator official eerder vandaag dat Manhoef een exclusieve, multi-fight deal met de in Californië gevestigde organisatie heeft ondertekend en dus aan boord blijft. Voor Manhoef is momenteel nog geen partij geboekt.

Rematch met regerend kampioen middengewicht Rafael Carvalho

De 41-jarige in Suriname geboren Nederlander verscheen voor het laatst op Bellator 176, waar hij een vierde ronde knock-out verlies leed in een rematch met regerend kampioen middengewicht Rafael Carvalho op 8 april 2017. Manhoef leed ook een verlies via een split decision tegen Carvalho tijdens hun eerste ontmoeting op Bellator 155 in mei 2016.

Lange vecht carrière

Manhoef (voormalig kickbokser) is 2-3 sinds de ondertekening met Bellator in 2014. Hij heeft drie keer verloren door knock-out tijdens de periode dat hij onder contract staat. Manhoef heeft een 30-14-1 carrière en vocht eerder voor organisaties als K-1, Dream, KSW, One Championship, Cage Rage en Strikeforce.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws