Melvin Manhoef in november de kooi in tijdens Bellator 210 Nieuws
Nieuws

Melvin Manhoef in november de kooi in tijdens Bellator 210

Melvin Manhoef in november de kooi in tijdens Bellator 210

Foto: Bellator MMA
Foto: Bellator MMA

Oklahoma

Vandaag kondigde Bellator dan de march-up aan tussen Manhoef en Njokuani, het geplande gevecht zal plaatsvinden tijdens Bellator 210, dat plaatsvindt op het WinStar World Casino and Resort in Thackerville, Oklahoma, Op 30 november aanstaande. Bellator officials kondigden het gevecht vandaag aan via een persbericht van.

Dit zal Manhoef zijn eerste gevecht zijn sinds hij in de vierde ronde werd uitgeschakeld door Rafael Carvalho, kampioen in middengewicht bij Bellator 176 in april vorig jaar. Manhoef, 42, deed zijn tweede poging om de titel te ontfutselen van Carvalho, die nipt won tijdens hun eerste ontmoeting op Bellator 155.

Debuut

Njokuani vecht voor de tweede keer op 185 pond na een succesvol debuut bij Bellator 189. De 29-jarige had moeite om de weltergewicht limiet te halen. Hij vocht drie opeenvolgende keren in de catch-weights en wist Hisaki Kato door unaniem besluit te verslaan in zijn middengewicht debuut afgelopen december.

Bellator 210 zal worden uitgezonden worden door Spike.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws