Melvin Manhoef deelt aantal flinke klappen uit - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Melvin Manhoef deelt aantal flinke klappen uit

Melvin Manhoef deelt aantal flinke klappen uit

Dat Melvin Manhoef zijn mannetje staat in de ring zal niemand ontgaan zijn, maar dat hij buiten de ring er op flink op los kan slaan kan men aanstaande maandag 23 juli met eigen ogen aanschouwen. Een paar ongelukkige personen zal er flink van langs krijgen van de levende legende in het programma “The Spike Room”.

Wie durft het niet?

Presentator JayJay Boske laat een vriendengroep elke week vier grensverleggende opdrachten uitvoeren die van kwaad naar erger gaan in de categorieen: vies, pijnlijk, angst of… uiterlijke aanpassingen. Nodeloos te zeggen dat deze challenges een vriendschap flink onder druk kunnen zetten.

Het doel?

Volgens Spike die het programma uitzendt deel je met “the Spike Room” een onvergetelijke once-in a lifetime ervaring met je vrienden. “Van een safari in Afrika, meedoen met het grootste tomatenfestival ter wereld: Tomatina of raften in Italie. Het kan allemaal. Maar… dan wel even die opdrachten doen. Het snuiven van wasabi, je laten taseren door Mr. Poska of tongen met een clown… En dat is nog maar het begin… “, aldus Spike.

Hoe overleef je een aanval van Manhoef?

Dat de challenge met Melvin Manhoef geen kinnesinne zal zijn lijkt logisch, de aard van het programma kennende zal er geen terughoudendheid zijn, met andere woorden Manhoef zal de deelnemers niet sparen. Dat wordt kijken dus maandag. Spike zendt het programma “The Spike Room” uit om 20:30 uur op haar zender.

Bekijk ook

‘Net zo bekend als Rico Verhoeven’: Italiaanse topkickbokser kiest voor Nederland

Ook op YouTube is de atleet razend populair en dagelijks groeit het aantal volgers met de dag

Beste Kickbokser ooit keert terug naar de ring: ‘275 gevechten’

De Thai die even berucht als beroemd is vocht zijn laatste wedstrijd in oktober 2019

Schoolleraar blaast vecht carrière nieuw leven in: ‘Studenten inspireren’

Het gevecht maakt deel uit van een reeks MMA-competities

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page