Melvin Manhoef deelt aantal flinke klappen uit Nieuws
Nieuws

Melvin Manhoef deelt aantal flinke klappen uit

Melvin Manhoef deelt aantal flinke klappen uit

Wie durft het niet?

Presentator JayJay Boske laat een vriendengroep elke week vier grensverleggende opdrachten uitvoeren die van kwaad naar erger gaan in de categorieen: vies, pijnlijk, angst of… uiterlijke aanpassingen. Nodeloos te zeggen dat deze challenges een vriendschap flink onder druk kunnen zetten.

Het doel?

Volgens Spike die het programma uitzendt deel je met "the Spike Room" een onvergetelijke once-in a lifetime ervaring met je vrienden. "Van een safari in Afrika, meedoen met het grootste tomatenfestival ter wereld: Tomatina of raften in Italie. Het kan allemaal. Maar… dan wel even die opdrachten doen. Het snuiven van wasabi, je laten taseren door Mr. Poska of tongen met een clown… En dat is nog maar het begin… ", aldus Spike.

Hoe overleef je een aanval van Manhoef?

Dat de challenge met Melvin Manhoef geen kinnesinne zal zijn lijkt logisch, de aard van het programma kennende zal er geen terughoudendheid zijn, met andere woorden Manhoef zal de deelnemers niet sparen. Dat wordt kijken dus maandag. Spike zendt het programma "The Spike Room" uit om 20:30 uur op haar zender.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws