Mellony Geugjes versus Cristina Stanciu op SFC 6 Nieuws
Nieuws

Mellony Geugjes versus Cristina Stanciu op SFC 6

Mellony Geugjes versus Cristina Stanciu op SFC 6

Mellony maakte een geweldig debuut op SFC5, maar Christina zal bewijzen waarom zij door UFC is gekozen!

Zo kopt de aankondiging van het gevecht van Mellony Geugjes tegen voormalig UFC vechtster Cristina Stanciu, op de Facebook pagina van Spartacus Fighting Championship. Op 13 januari 2018 zal Geugjes de MMA ring in gaan op Spartacus Fighting Championship 6, in Sofia.

Mellony Geugjes versus Cristina Stanciu op SFC 6

Aantal verliespartijen recht trekken

Geugjes heeft enkele MMA verliespartijen op haar naam, echter maakt zij een flinke comeback, en welke is gestart in september 2016, met een overwinning op Judith Levi uit Frankrijk, en daarna in juni dit jaar met een overwinning op de Griekse Christina Stelliou. Wij zijn er zeker van dat zij deze partij ook op haar naam zal zetten.

Eerst nog even een kickboks partij winnen

Geugjes kickbokst naast het MMA en doet dit bij zeer verdienstelijk bij Krush, waar zij op 9 december haar titel verdedigt op Krush 83, dit is een rematch tegen de Japanse Kana, die zij eerder in januari van dit jaar overwon, en de titel op haar naam wist te zetten. Mellony Geugjes traint bij Mikes Gym in Oostzaan van de bekende Mike Passenier, waar onder andere Murthel Groenhart en Badr Hari hun thuis hebben.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws