Mellony Geugjes verdedigt wederom wereld titel in December! Nieuws
Nieuws

Mellony Geugjes verdedigt wederom wereld titel in December!

Mellony Geugjes verdedigt wederom wereld titel in December!

Dat Mellony Geugjes zich niet hoeft te vervelen, blijkt uit het feit dat zij is uitgedaagd om haar titel te verdedigen!

In januari van dit jaar behaalde Geugjes de Wereld Titel op het Krush Toernooi in Japan. De grote verliezer was Kana die het naar alle waarschijnlijk niet kon verkroppen dat zij verloren had. Zij daagt dus nu Geugjes uit om opnieuw voor de titel te gaan vechten. Het gevecht zal op 9 december plaatsvinden in Japan.

Verloren op punten

De vorige strijd tussen Kana en Geugjes werd gewonnen door de laatste op punten Geugjes (28-26 + 28-26 + 28-26). Kana was niet eerder verslagen in haar loopbaan als vechter, maar Geugjes zorgde er voor dat zij met een nederlaag naar huis ging! Het gevecht duurde toen drie ronden, wellicht dat wij deze keer een K.O. overwinningen kunnen verwachten van Geugjes?

Via Twitter liet Geugjes weten zeer verheugd te zijn

Op twitter liet Geugjes weten dat zij blij was om haar titel te gaan verdedigen. Al eerder had in April had zij tegenover Momi gestaan, maar bleek deze ook te zwak om van Geugjes de titel af te snoepen. Goede hoop dus dat Geugjes de titel met succes zal verdedigen!


0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws