Mellony Geugjes treft Belgische tegenstander tijdens SHC XIV titelgevecht – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Mellony Geugjes treft Belgische tegenstander tijdens SHC XIV titelgevecht

Mellony Geugjes treft Belgische tegenstander tijdens SHC XIV titelgevecht

Goed nieuws voor Mellony Geugjes zij zal op 6 oktober dit jaar de kooi in gaan tijdens SHC XIV in het Sportpark Brasel te Dessel in België. Geugjes die zich momenteel in LA bevindt waar zij traint bij Team Alpha en die haar thuis heeft bij Mike’s Gym in Oostzaan, zal Griet Eeckhout tegenover haar vinden tijdens het event. Het gevecht zal gaan om de vlieggewicht titel die overigens niet eerder door de organisatie is ingesteld.

Meerdere titel gevechten tijdens SHC XIV

Niet alleen Geugjes zal voor de titel strijden tijdens het SHC XIV toernooi maar er zullen nog eens vier andere titel gevechten plaatsvinden. De Belgische tegenstander van Geugjes maakt haar debuut tijdens het evenement bij de SHC organisatie. Zij heeft een record van vier eerste ongeslagen partijen, en vocht ook bij TKO uit Canada. Zij stond in België al eens tegenover Bryony Tyrell maar deze partij wist zij niet te winnen. Of Geugjes een maatje te groot is voor de Belgische zullen wij gaan zien in oktober.

Geugjes heeft haar zinnen op de UFC gezet

Eerder interviewden wij Mellony en vroegen haar naar haar ambities in de UFC. Zij stak het niet onder stoelen of banken dat dit haar uiteindelijke doel is. Dat zij nu traint bij Team Alpha zal deze kans zeker kunnen vergroten. Als het Geugjes lukt om Griet Eeckhout te verslaan zal zij een titel toevoegen aan haar verzameling. Eerder in maart stond zij nog tegenover Eva Dourthe op EBD3 waarvan zij helaas verloor door een unanieme beslissing.  Zal het haar lukken tijdens SHC XIV de titel te bemachtigen?

Bron: MMA DNA

Bekijk ook

⚠️ 🎥 Whiplash: Duw kost UFC’er Klose wedstrijd

Drakkar Klose kan niet vechten vandaag tegen Jeremy Stephens

🎥 😩 Pootje auw: Fedosov snel klaar met rivaal Majidov

Andrey Fedosov kwam vanavond in actie tegen Mahammadrasul Majidov

Van Dijke pakt titel op EK judo, Polling haakt af

Sanne van Dijke heeft op de EK judo in Lissabon (Portugal), de 70 kilo titel in de wacht gesleept.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page