Home / Nieuws / Mellony Geugjes treft Belgische tegenstander tijdens SHC XIV titelgevecht

Mellony Geugjes treft Belgische tegenstander tijdens SHC XIV titelgevecht

Goed nieuws voor Mellony Geugjes zij zal op 6 oktober dit jaar de kooi in gaan tijdens SHC XIV in het Sportpark Brasel te Dessel in België. Geugjes die zich momenteel in LA bevindt waar zij traint bij Team Alpha en die haar thuis heeft bij Mike’s Gym in Oostzaan, zal Griet Eeckhout tegenover haar vinden tijdens het event. Het gevecht zal gaan om de vlieggewicht titel die overigens niet eerder door de organisatie is ingesteld.

Meerdere titel gevechten tijdens SHC XIV

Niet alleen Geugjes zal voor de titel strijden tijdens het SHC XIV toernooi maar er zullen nog eens vier andere titel gevechten plaatsvinden. De Belgische tegenstander van Geugjes maakt haar debuut tijdens het evenement bij de SHC organisatie. Zij heeft een record van vier eerste ongeslagen partijen, en vocht ook bij TKO uit Canada. Zij stond in België al eens tegenover Bryony Tyrell maar deze partij wist zij niet te winnen. Of Geugjes een maatje te groot is voor de Belgische zullen wij gaan zien in oktober.

Geugjes heeft haar zinnen op de UFC gezet

Eerder interviewden wij Mellony en vroegen haar naar haar ambities in de UFC. Zij stak het niet onder stoelen of banken dat dit haar uiteindelijke doel is. Dat zij nu traint bij Team Alpha zal deze kans zeker kunnen vergroten. Als het Geugjes lukt om Griet Eeckhout te verslaan zal zij een titel toevoegen aan haar verzameling. Eerder in maart stond zij nog tegenover Eva Dourthe op EBD3 waarvan zij helaas verloor door een unanieme beslissing.  Zal het haar lukken tijdens SHC XIV de titel te bemachtigen?

Bron: MMA DNA

Bekijk ook

WFL Boxing Influencers: ‘bekende rappers en vloggers met elkaar op de vuist’

Vanaf februari 2019 komt de World fighting League met een nieuw boks concept. Net als ...

Bizar: 15-jarig vechtsport talent sterft tijdens opladen iPhone

Irina Rybnikova, een opkomend vechtsport talent, stierf zaterdag thuis in de Siberische stad Bratsk, Rusland. ...

Netflix komt met extreme vechtsport serie voor Nederlandse fans

Goed nieuws voor de vechtsport fans die een abonnement op Netflix hebben. De zender komt ...