Megan Anderson vecht niet tegen Cris Cyborg op UFC 214 Nieuws
Nieuws

Megan Anderson vecht niet tegen Cris Cyborg op UFC 214

Megan Anderson vecht niet tegen Cris Cyborg op UFC 214

Megan Anderson trekt zich terug voor gevecht om de kampioenstitel tegen Cris Cyborg voor UFC 214

Nu Megan Anderson die zich terugtrekt uit haar UFC 214 kampioenschap wedstrijd tegen Cris Cyborg, zal de huidige Invicta FC bantamgewicht kampioen Tonya Evinger invallen.

Evinger, (19-5, 1 NC) heeft sinds 2011 geen gevecht verloren. Ze is momenteel op een tien-achtereen volgende winsten, inclusief knockouts. De 36-jarige heeft overwinningen tegen Yana Kunitskaya, Irene Aldana, Cindy Dandois en nog veel meer. Ze heeft sinds 2006 in MMA competitie gedraaid en wordt grotendeels beschouwd als een pionier van de sport.

Megan Anderson vecht niet tegen Cris Cyborg op UFC 214

Cyborg tot nu toe ongeslagen

Cyborg (17-1, 1 NC) is gerangschikt als de nummer één veergewicht vechter ter wereld. Haar enige carriereverlies was in 2015 in haar professionele debuut, waarbij Erica Paes naar een leglock ging. De Braziliaan heeft sindsdien extreem dominant gevochten tegen topvechtesters, waarbij Gina Carano, Marloes Coenen, Leslie Smith, Lina Lansberg en nog veel meer haar pad kruisten.

UFC 214 vindt plaats op 29 juli van het Honda Center in Anaheim, Californië, Verenigde Staten. Het evenement wordt live geleverd op pay-per-view. Cyborg en Evinger dienen op zaterdag 29 juli in Anaheim, Californië, als co-main event van de strijdkaart

Reden terug trekking Anderson niet officieel bekend

UFC-officials hebben niet officieel aangekondigd waarom Anderson zich uit de strijd trok, maar ESPN meldde dat Anderson door persoonlijke redenen werd getrokken. Bronnen in het kamp van Anderson vertelden dat ze "op zoek was naar Cyborg voor een UFC-titel op een later tijdstip", maar ze voerde geen commentaar meer over de situatie.

Cyborg en Evinger zullen vechten voor de veergewichtstitel nadat de UFC voormalige kampioen Germaine de Randamie stripte van de titel, die tegen Holly Holm in februari vocht. UFC-officials hebben in een verklaring verklaard dat van een kampioen verwacht wordt gevechten tegen de top-concurrenten te aanvaarden, en hier mee "suggereert dat de Randamie niet tegen Cyborg wilde vechten.

Evinger zou in juli vechten voor Invicta FC

De organisatie werkte hard toen om Anderson tegen Cyborg te boeken om uiteindelijk de afgelopen week de strijd voor de vrij gekomen titel bekend te maken bij UFC 214. Evinger zou in juli vechten voor Invicta FC, maar met Anderson kwam de UFC eraan om op te vegen De invicta-titelhouder en handhaaf de mede-uitkering van de pay-per-view.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws