'McGregor's KRANKZINNIGE gedrag komt hierdoor'! UFC'er geeft uitleg
Home / Nieuws / ‘McGregor’s KRANKZINNIGE gedrag komt hierdoor’! UFC’er geeft uitleg

‘McGregor’s KRANKZINNIGE gedrag komt hierdoor’! UFC’er geeft uitleg

Conor McGregor haalde deze week de krantenkoppen door een handgemeen met rapper Machine Gun Kelly bij de VMA Awards. De Ier viel de rapper aan, dreigde deze in elkaar te beuken en gooide de inhoud van zijn glas in diens richting.

Onder degenen die niet onder de indruk waren van McGregor’s strijdlust op de rode loper, is voormalig UFC-kampioen middengewicht Michael Bisping. Deze heeft laatste tijd wat digitale botsingen met McGregor gehad. De Brit neemt geen hand voor de mond en ventileert zijn duidelijk mening over de Ier zijn laatstelijk gedrag.

,,Ik ben daar geweest”, zei Bisping op zijn Podcast. ,,Ik bedoel, ik heb dat niet gedaan zoals McGregor bij de verdomde MTV-muziekprijzen. Wat ik bedoel is dat ik een operatie heb ondergaan, en de medicatie die ze je geven, je verliest je verstand”, aldus Bisping die het gedrag van McGregor wijdt aan de medicijnen.

Agressie

De Ier brak recentelijk zijn been in het derde gevecht met Dustin Poirier. en maakt een wonderbaarlijk herstel door ,,Ik denk dat McGregor echt krankzinnig is door de pillen, de pijnstillers omdat het zo gaat. Je wordt er verdomd chagrijnig van, heel grillig, heel boos”, zegt Bisping.

De woordenoorlog tussen Bisping en McGregor leek fysiek te worden toen Bisping dreigde elk bot in het lichaam van de Ier te breken. De ruzie tussen het paar duurde een aantal dagen, waarbij Bisping uiteindelijk vroeg: ,,Weet niet wat er sneller wordt verdwijnt, McGregor’s tweets of zijn nalatenschap.”

Bekijk ook

Koning Kickboksen! ‘Rico’s imposante weg naar de top’

Jezelf kronen tot koning van het kickboksen gaat niet vanzelf,

Humberto dreigt Jamal! ‘Rico niet in gezicht spugen’ (video)

Jamal Ben Saddik was gisteravond gast bij het het praat programma van Humberto Tan.

‘Joshua moet genadeloos zijn!’ Usyk slopen tijdens herkansing’

Nog een keer verliezen is geen optie

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page