McGregor zegt zoontje (3) kind terug te slaan, boze reacties ouders Nieuws
Nieuws

McGregor zegt zoontje (3) kind terug te slaan, boze reacties ouders

McGregor zegt zoontje (3) kind terug te slaan, boze reacties ouders

De Ier reageert met te zeggen dat junior best terug mag slaan en zelfs in het kind zijn gezicht mag stompen. Dit viel niet goed bij een groot aantal fans die de vechter dan ook flink onder vuur namen. In reacties is te lezen dat zij het gedrag van McGregor flink veroordelen. Ook de Engelse pers duikt er vol op.

Dat doe je toch niet

,,In een video die op Facebook is gepost met het onderschrift "Lion king McGregors", ziet de voormalige UFC-kampioen, 32, zijn zoon Conor Jr aanmoedigen om wraak te nemen, nadat hij toegaf dat hij op zijn rug werd geslagen", dit kan toch niet zegt een geschokte ouder.

Nu helpt ook niet echt wat McGregor zegt in de video; ,,Sla hem terug', dringt de Ier aan terwijl ze ontspannen op een strand in Dubai. Waar ga je hem slaan? Sla hem in zijn gezicht … sla hem op de mond, richt op de mond en neus kampioen. Wees sneller, daarom trainen we. " Toch is er ook bijval voor McGregor van fans die zeggen dat het gewoon een vader zoon dingetje is, waar McGregor zijn zoon onderwijst wat te doen als hij wordt aangevallen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws