McGregor zegt zoontje (3) kind terug te slaan, boze reacties ouders – Vechtsport Info
Home / Nieuws / McGregor zegt zoontje (3) kind terug te slaan, boze reacties ouders

McGregor zegt zoontje (3) kind terug te slaan, boze reacties ouders

Conor McGregor ligt onder vuur door een video die hij online plaatste waarin de bekende vechter, zijn zoontje aanmoedigt een ander kind te slaan. Het 3-jarige zoontje van de Ier werd door een ander kind op zijn rug geslagen en deed zijn verhaal bij vader Conor.

De Ier reageert met te zeggen dat junior best terug mag slaan en zelfs in het kind zijn gezicht mag stompen. Dit viel niet goed bij een groot aantal fans die de vechter dan ook flink onder vuur namen. In reacties is te lezen dat zij het gedrag van McGregor flink veroordelen. Ook de Engelse pers duikt er vol op.

Dat doe je toch niet

,,In een video die op Facebook is gepost met het onderschrift “Lion king McGregors”, ziet de voormalige UFC-kampioen, 32, zijn zoon Conor Jr aanmoedigen om wraak te nemen, nadat hij toegaf dat hij op zijn rug werd geslagen”, dit kan toch niet zegt een geschokte ouder.

Nu helpt ook niet echt wat McGregor zegt in de video; ,,Sla hem terug’, dringt de Ier aan terwijl ze ontspannen op een strand in Dubai. Waar ga je hem slaan? Sla hem in zijn gezicht … sla hem op de mond, richt op de mond en neus kampioen. Wees sneller, daarom trainen we. ” Toch is er ook bijval voor McGregor van fans die zeggen dat het gewoon een vader zoon dingetje is, waar McGregor zijn zoon onderwijst wat te doen als hij wordt aangevallen.

Bekijk ook

LEVENSLANG? Bekende MMA-vechter pleit schuldig aan cocaïnehandel

Door schuldig te pleiten aan die beschuldigingen, werden hem een aantal andere aanklachten vrij gescholden.

AANSTELLER: Blondje twijfelt over dichtgeslagen oog Saunders

Billy Joe Saunders leed een vernietigende nederlaag afgelopen nacht tegen de Mexicaanse bokskoning Canelo Alvarez

UFC gemist? Kijk hier de gevechten terug van afgelopen nacht

Kijk hier de UFC gevechten van afgelopen nacht terug

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page