McGregor werd genaaid door de UFC! 'Luis in de pels' Nieuws
Nieuws

McGregor werd genaaid door de UFC! 'Luis in de pels'

McGregor werd genaaid door de UFC! 'Luis in de pels'

Eddie Hearn, de bekende bokspromotor en manager van Anthony Joshua zegt UFC-ster Conor McGregor flink benadeeld is door de organisatie. De Brit haalt aan dat McGregor teveel geld heeft moeten afstaan aan de UFC voor zijn bokswedstrijd tegen Floyd Mayweather.

Promotor Hearn gelooft dat het groter worden van Conor McGregor dan de UFC een groot probleem voor het bedrijf is. De organisatie die flink onder vuur ligt voor het onder betalen van haar vechters, moet noodgedwongen een uitzondering maken voor de Ier.

Hearn zegt dat McGregor een 'luis in de pels' is voor UFC en dat de organisatie niet wil dat vechters zo groot en bekend worden dat deze de UFC overstijgen. Pay-per-view-inkomsten zijn een belangrijke factor in de inkomsten van McGregor, in tegenstelling tot zijn collega's, en hij heeft acht van de UFC top 10 best verkochte PPV's ooit behaald.

Nachtmerrie

De UFC eiste een groot bedrag van de Ier om hem toestemming te geven te laten boksen tegen Mayweather. ,,Ik zou graag willen zien hoe de relatie achter de schermen is om Conor te managen. Berichten zijn dat toen hij tegen Mayweather bokste, ze het geld 50/50 verdeelden, Conor en de UFC", zegt Hearn.

,,Dat is schandalig. Maar tegelijkertijd begrijp ik dat hij een contract heeft en dat hij dat gevecht niet mag aangaan, dus dat is de afspraak. Ze willen geen ster die groter is dan de UFC. Conor McGregor werd groter dan de UFC. Echt. En dat is een nachtmerrie voor die jongens", aldus Hearn die vindt dat dit niet door de beugel kan.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws