McGregor van doping gebruik verdacht: 4 keer getest Nieuws
Nieuws

McGregor van doping gebruik verdacht: 4 keer getest

McGregor van doping gebruik verdacht: 4 keer getest

Conor McGregor is naar verluidt VIER keer op drugs getest in de afgelopen acht weken. De Ier wordt verdacht van het gebruik van verboden middelen.

Nadat hij kiekjes op sociale media had gedeeld waarin hij zijn nieuwe volumineuze lichaamsbouw liet zien. Heeft de Ierse UFC-ster McGregor regelmatig de krantenkoppen gehaald tijdens zijn time-out vanwege een blessure.

De Ier weegt nu ergens rond de 86 kg, wat serieus indrukwekkend is gezien zijn lengte en lage lichaamsvetpercentage. Het heeft natuurlijk geleid tot geruchten dat hij doping gebruikt. Dit zou hebben bijgedragen aan de ontwikkeling van zijn magere spiermassa. Die beweringen lijken ongegrond.

Verdacht gedrag

Zoals wordt gemeld door The Sun, heeft McGregor VIER bezoeken van USADA, het doping agentschap van de UFC. Gedurende een periode van acht weken werd de Ier getest, een teken dat ze iets ongewoons vermoedden.

USADA heeft geen doping gebruik bij McGregor aan het licht gebracht, wat zijn fans zal geruststellen dat alles wat hij doet in de sportschool binnen de regels valt. Aangezien zijn comeback nu zeer nabij is, kunnen zijn fans uitkijken naar hoe deze nieuwe en verbeterde versie van McGregor zal presteren.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws