McGregor reageert nadat dochtertje UFC-ster huilend Arena uitgedragen werd Nieuws
Nieuws

McGregor reageert nadat dochtertje UFC-ster huilend Arena uitgedragen werd

McGregor reageert nadat dochtertje UFC-ster huilend Arena uitgedragen werd

Conor McGregor reageert op het nieuws dat de dochter van UFC-ster Kamaru Usman tijdens UFC 278 afgelopen weekend huilend uit de arena werd gedragen. ,,Ik voel dit. Ik raad niet aan om familie mee te nemen.”

UFC-icoon Conor McGregor heeft gezegd dat hij vindt dat vechters niet hun families of kinderen moeten toestaan ​​om hen in de arena te zien strijden. De Ier doet zijn afspraken na het KO-verlies van Kamaru Usman door een schop tegen zijn hoofd.

Usman verloor door een verwoestende knock-out veroorzaakt door Leon Edwards. Het gewelddadige karakter van de trap naar zijn hoofd liet de voormalige kampioen slapend achter op het canvas. Waardoor veel fans en experts geschokt waren.

Nooit doen

Het is niet verwonderlijk dat Conor McGregor zijn gedachte ventileerde over wat er gebeurde tijdens zijn standaard Twitter bombardement na een gevecht. Wat echter vooral opmerkelijk was, was wat hij zei over het feit dat vechters hun familie naar de arena zouden brengen om ze te zien strijden.

“Ik raad niet aan om familie mee te nemen. Vooral de kinderen. Dit is anders vechten. Ik heb beide kanten van dit gedaan en vind dat solo naar de missie gaan het beste is. Je kunt familie na de strijd weer zien. ”. De Ier reageerde op een bericht dat suggereerde dat Kamaru Usman's dochter in tranen uit de arena werd gedragen nadat ze haar vader knock-out had zien gaan.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws