McGregor neemt titelgevecht met Ferguson op de hak via'Scarface' Twitter post! - Vechtsport Info
Home / Nieuws / McGregor neemt titelgevecht met Ferguson op de hak via’Scarface’ Twitter post!

McGregor neemt titelgevecht met Ferguson op de hak via’Scarface’ Twitter post!

Een potentieel gevecht tussen de UFC lichtgewicht kampioen Conor McGregor en Tony Ferguson lijkt steeds dichterbij te komen.

Vooral nadat El Cucuy Kevin Lee bij UFC 216 eerder deze maand versloeg, om de tussentijdse 155 pond titel te claimen. Terwijl McGregor in het verleden vrijwel onvoorspelbaar was met zijn strijdkeuzes, bood de 28-jarige Ier een paar mogelijke matchups voor zijn terugkeer tijdens een interview vorige maand. Vergeet niet dat McGregor uit een verliespartij via TKO kom tegen de ongeslagen bokser Floyd Mayweather Jr. heeft afgelopen Augustus, en heeft hij niet meer in de Octagon ring deelgenomen, sinds hij bijna een jaar geleden Eddie Alvarez bij UFC 205 heeft uitgeschakeld.

McGregor als Tony Montana uit Scarface

Gisteren (vrijdag 13 oktober 2017) liet McGregor via Twitter een van zijn cryptische tweets los (zie onder). Deze keer nam “Notorious” schijnbaar Ferguson op de hak, en plaatste hij een foto van zichzelf als Tony Montana uit de befaamde film “Scarface” ,samen met het populaire videospel “Grand Theft Auto”, een hint naar een leventeel gevecht met ” El Cucuy.

Opscheppen over rijkdom

Terwijl de post van McGregor zijn manier zou kunnen zijn om Ferguson zijn rijkdom en status als UFC-kampioen te laten zien, is het meer kans dat de UFC superster zijn selectie voor zijn volgende tegenstander begint. Immers, McGregor maakte het heel duidelijk dat hij over de UFC-lichtgewicht divisie wil blijven “heersen”.

Nate Diaz in het vooruitzicht

Alleen de tijd zal het zegeen of McGregor’s “Tony” post een echte inkijk is voor zijn toekomstige bedoelingen. Je moet niet vergeten dat ‘Notorious’ ook een extreem lucratieve Nate Diaz-trilogische strijd tot zijn beschikking heeft, dus Ferguson is niet zijn enige optie.

 

Bekijk ook

Proud Boy mept knuppelende Antifa onderuit! ‘Superheld?’ (video)

Tijdens een demonstratie werd een van

'Puur racisme!' Boksicoon Mayweather als een hond behandeld

‘Puur racisme!’ Boksicoon Mayweather als een hond behandeld

Floyd Mayweather heeft de klus geklaard

ZIEN! Maryna Moroz 1e UFC-vechtster in Playboy: 'Kan niet wachten'

ZIEN! 1e UFC-vechtster in Playboy: ‘Kan niet wachten’

De Oekraïense MMA-vechtster is hiermee de eerste

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page