McGregor! 'Mijn zoons zullen mij opvolgen' Nieuws
Nieuws

McGregor! 'Mijn zoons zullen mij opvolgen'

McGregor! 'Mijn zoons zullen mij opvolgen'

Gevraagd in een recente vraag-en-antwoordsessie door een fan of hij zijn twee jongens in de voetsporen van hun vader in de wereld van vechtsporten ziet treden. Antwoordde McGregor bevestigend en zei dat hij ze op een dag hun vaardigheden in vechtsporten ziet testen.

,,Die jongen van mij gaat doen wat hij wil in deze wereld. Ik zal hem helemaal steunen, wat hij ook kiest! Ik heb het gevoel dat hij het gaat doen. Ik denk dat zijn jongere broer Rían dat ook zal doen", zegt de Ier. ,,Interessante tijden in het verschiet. Ik zal gelukkig zijn zolang zij gelukkig zijn."

Vechten is een optie

McGregor wees er echter ook op dat hij zijn zonen niet zal dwingen om MMA-vechters te worden. Maar als ze dat willen, zal hij hen steunen. Conor Jr. is pas vier jaar oud en Rian is pas een paar maanden geleden geboren, dus beide jongens hebben nog vele jaren voor de boeg om te beslissen wat ze met hun leven willen doen.

Uit foto's blijkt dat McGregor de jonge Conor Jr. al aan zijn worstelen heeft laten werken, dus hij begint al op zeer jonge leeftijd. Het zal interessant zijn om te zien wat beide jongens uiteindelijk met hun leven gaan doen, maar vechten is een mogelijkheid.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws