McGregor niet klaar om iets te ondernemen Nieuws
Nieuws

McGregor niet klaar om iets te ondernemen

McGregor niet klaar om iets te ondernemen

Voorafgaand aan zijn strijd met Floyd Mayweather op zaterdagavond, stelde Conor McGregor dat hij na dit gevecht even rust wil!

McGregor niet klaar om iets te ondernemen

McGregor belandde in bijna 10 rondes met een van de grootste boksers van alle tijden, terwijl hij vechters zoals Manny Pacquiao, die twee jaar geleden minder succes hadden.

Daarnaast zal McGregor een "paycheck" naar huis nemen die waarschijnlijk goed boven de negen cijfers komt en het is dus begrijpelijk waarom hij zich niet snel weer in de boksring wil testen. Natuurlijk. McGregor is ook de regerende UFC lichtgewicht kampioen en er is een wachtrij van uitdagers, die allen staan te popelen om het tegen hem op te nemen.

McGregor niet klaar om iets te ondernemen

Van zijn kant is McGregor niet klaar om iets te ondernemen, want nu wil hij gewoon ontspannen, zijn miljoenen tellen en dan zien wie bij hem komt met het beste aanbod om zijn diensten te verwerven.

"Ik heb veel opties in gemengde vechtsporten. Ik weet zeker dat er nu opties zijn die zich voordoen in het boksspel. Op dit moment ben ik een vrij man. Mijn naam staat op de ring. McGregor Sport en Entertainment op een boksring. Ik ben er erg trots op. Ik zal het volgende zien langskomen, maar ik ben open. Ik hou van het vechten en ik hou van een goede strijd, "zei McGregor tijdens de persconferentie.

Niemand zo zelfverzekerd als McGregor

"Ik ben zeker jong, 29 jaar oud. Ik denk niet dat de bokswereld of de vechtwereld een man zo zelfverzekerd heeft gezien als dit, op deze leeftijd en met dit bedrag en dit aantal records en dit bedrag van de opbrengsten gegenereerd. Dus ik sta zeker open voor alle opties. "

McGregor's grootste aandacht gaat nu uit naar zijn familie in Ierland tijdens het voorbereiden van een bruiloft, maar hij noemde niet dat hij van plan was zijn toekomst aan te pakken na de strijd met Mayweather op zaterdagavond.

Alvorens in de ring te stappen, had McGregor gezegd dat hij hoopte terug te keren naar de UFC tegen het einde van het jaar

'Ik ben jong, ik ben fris en ik ben klaar,' zei McGregor. 'Ik was gewoon moe. Hij velde mij op met een paar mooie stoten, maar ik was niet echt aangeslagen of zoiets. Ik was gewoon "bullocksed" dat is de term die we voor dit soort zaken gebruiken in Ierland.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws