'McGregor is een dure hoer': vechtmanager is geen fan - Vechtsport Info
Home / Nieuws / ‘McGregor is een dure hoer’: vechtmanager is geen fan

‘McGregor is een dure hoer’: vechtmanager is geen fan

Ali Abdelaziz een van de bekendste vechtmanagers steekt zijn mening over de Ierse UFC-ster Conor McGregor niet onder stoelen of banken. De twee zijn niet bepaald vrienden en hun oorlog van woorden vindt zijn oorsprong ten tijde van het gevecht tussen McGregor en Khabib Nurmagomedov, waarvan Abdelaziz de manager is.

Tijdens de HotBoxin Podcast van bokslegende Mike Tyson afgelopen weekend sprak Abdelaziz zich uit over de Ier, die klaarblijkelijk onder de huid van de manager zit. ,,McGregor is niets meer dan een dure hoer”, zegt Abdelaziz. ,,McGregor gaat vechten tegen Poirier en zal vast wel weer verliezen.”

Verkeerde uitspraken

Volgens Abdelaziz willen veel vechters met de Ier de UFC-kooi in alleen maar om te kunnen zeggen ik heb met McGregor gevechten. Ook zegt de manager; ,,Ik houdt van (Dustin) Poirier, maar samen met McGregor in en kooi zien ze er beiden niet uit. “

Abdelaziz en McGregor raakten in een heftige woorden oorlog verstrikt in aanloop naar de wedstrijd van de Ier met Khabib. McGregor werd zeer persoonlijk en betrok zelfs de vrouw van Khabib in zijn tweets door te zeggen dat zij een theedoek op haar hoofd heeft. Dit kwam niet goed aan bij Khabib en Abdelaziz (beiden moslims. red). Sindsdien zoeken af en toe beide kemphanen elkaar nog op via social media.

Bekijk ook

Dikke middelvinger! UFC’er Woodley zet Jake Paul Tattoo

De tattoo is onderdeel van een weddenschap

Bruut ‘KO’ gemepte bokser geeft teken van leven! ‘Ik kom terug’

Er werd even gevreesd voor het welzijn van de bokser

Zwaar ‘KO!’ NL-Karateka MEPT rivaal bruut naar de mat (video)

Davy Brand maakte korte metten met zijn tegenstander Carlos Escribano

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page