McGregor had eigenlijk moeten vechten in Rio de Janeiro - Vechtsport Info
Home / Nieuws / McGregor had eigenlijk moeten vechten in Rio de Janeiro

McGregor had eigenlijk moeten vechten in Rio de Janeiro

Had Conor McGregor een paar maanden geleden zijn kalmte weten te bewaren, dan had hij misschien de kans gehad om een ​​UFC-titel te veroveren in een derde gewichtsklasse. De Ier onthulde dat hij op 12 mei in Rio de Janeiro had moeten vechten tijdens UFC 224 dit deed hij in een Instagram-post afgelopen woensdag, waar hij zijn nummer 4-ranglijst positie op de Forbes-lijst van best betaalde atleten vierde.

UFC werkt aan lichtgewicht titelgevecht zonder Conor McGregor

Nou ja, nog steeds onder de 30

“Ik kwam dit jaar op nummer 4 binnen op de Forbes-lijst. Als ik had gevochten op de afgesproken 12 mei-wedstrijd in Rio de Janeiro, had ik Ronaldo en Lionel Messi overtroffen om tweede plaats in te nemen, “schreef hij.”Er kwam echter iets tussen …. Nou ja, nog steeds onder de 30.” Hiermee bedoelt McGregor de beruchte aanval op een charterbus met Khabib Nurmagomedov en andere vechters in het Barclays Center in Brooklyn twee dagen voor UFC 223. McGregor gooide een karretje door een busraam en verwondde vechters Michael Chiesa en Ray Borg.

14 juni moet McGregor zich verantwoorden in de rechtbank in New York

McGregor wordt geconfronteerd met drie beschuldigingen van mishandeling en één telling van misdadig onheil voor het incident. Hij is op 14 juni te zien in de rechtbank in New York. McGregor zou Rafael dos Anjos voor de tussentijdse weltergewichttitel bij UFC 224 hebben getroffen had het incident niet voorgekomen. McGregor en dos Anjos zouden aanvankelijk in 2016 de lichtgewichtgordel van dos Anjos betwisten bij UFC 196 voordat de Braziliaan zich terugtrok uit de wedstrijd vanwege een blessure. Dos Anjos staat nu gepland om Colby Covington aanstaande zaterdag te ontmoeten voor strijd om de tussentijdse 170-pond titel bij UFC 225.

Bekijk ook

Idioot gooit handgranaat na klappen van bokser (video)

Wat een idioot gedrag

Rico Verhoeven: ‘Jake Paul heeft ballen en is verfrissend’ (video)

Rico Verhoeven, Glory kickbokskampioen is fan van Jake Paul.

‘Natte scheet!’ McGregor gaat los op UFC-veteraan

Conor McGregor gaat weer eens los

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page