McGregor gewaarschuwd: 'Dit gaat verkeerd!'
Home / Nieuws / McGregor gewaarschuwd: ‘Dit gaat verkeerd!’

McGregor gewaarschuwd: ‘Dit gaat verkeerd!’

UFC-legende Georges St-Pierre heeft wat dringend advies voor Conor McGregor. De rans-Canadees vindt dat de Ier zijn levensstijl moet aanpassen vooraleer af te glijden in het niets.

Nu hij vrijwel de deur uit is bij de UFC, lijkt St-Pierre veel comfortabeler om openhartig over de organisatie en zijn grootste sterren te praten. In een van zijn laatste interviews, met SPORF, pakte St-Pierre een groot aantal onderwerpen aan, waaronder de teloorgang van ene Conor McGregor.

,,Ja, Conor McGregor, zijn waarde gaat omlaag”, zegt St-Pierre. ,,Dit was in het begin erg hoog en dan heb ik het over, niet in termen van geld, in termen van status en in de UFC-ranglijst. Nu glijdt hij hard af, zijn waarde gaat hard achteruit. Als dit zo doorgaat loopt het verkeerd af.”

Terugkeer

McGregor heeft sinds 2016 niet veel gevechten meer gewonnen nadat hij Nate Diaz versloeg door middel van een split decision. Vervolgens Eddie Alvarez een TKO verlies toebracht om de UFC lichtgewicht titel te winnen, versloeg hij alleen Donald Cerrone in 2020.

,,Er is een mogelijkheid dat hij terugkomt, maar ik denk dat het nu niet goed met hem (McGregor. Red. ) gaat. Hij moet zijn levensstijl veranderen”, zegt St-Pierre. McGregor is momenteel aan het genezen van een gebroken been opgelopen in zijn derde gevecht met Poirier. Naar verwachting keert hij volgend jaar terug in de competitie.

Bekijk ook

'Winnaar!' Rico Verhoeven achter Nabiyev na verliezen titelgevecht

‘Winnaar!’ Rico Verhoeven achter Nabiyev na verliezen titelgevecht

Over het protest is nog geen duidelijkheid

Testo-boy knokt in Basic Fit? 'Doe normaal man'

Testo-boy knokt in Sportschool! ‘Doe normaal man’ (video)

Wat een geweld in de sportschool

KRAK !Jongens vechten door tot arm breekt

KRAK ! Jongens vechten door tot arm breekt (video)

Het liep al snel fout af

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page