McGregor en Nurmagomedov niet wereldtournee ter promotie van hun gevecht Nieuws
Nieuws

McGregor en Nurmagomedov niet wereldtournee ter promotie van hun gevecht

McGregor en Nurmagomedov niet wereldtournee ter promotie van hun gevecht

McGregor en Nurmagomedov niet wereldtournee ter promotie van hun gevecht

Blockbuster gevecht

Na veel geruchten en speculaties, kondigde de UFC aan dat Nurmagomedov zijn lichtgewicht titel tegen McGregor in de UFC 229 headliner in de T-Mobile Arena in Las Vegas op 6 oktober zal verdedigen. Zo'n blockbuster gevecht zou schijnbaar toch enige speciale promotie vereisen, zoals de wereld mediatour voorafgaand aan de vedergewicht titelclash tussen McGregor en Jose Aldo in 2015?

Kort tijdsbestek

Die internationale persreis bracht de twee rivalen in acht steden en vijf landen in een tijdsbestek van iets minder dan twee weken, en deed wonderen om een ​​hype voor het gevecht op te bouwen. Natuurlijk was de tour bedoeld om een ​​gevecht bij UFC 189 te promoten. Gezien het relatief korte tijdsbestek tussen het moment waarop het gevecht werd aangekondigd en het moment waarop het plaatsvindt, zal de UFC geen vergelijkbare tour houden voor Nurmagomedov en McGregor. Wellicht een teleurstelling voor de fans die hun idolen van dichtbij hadden willen meemaken.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws