Home / Nieuws / McGregor coach John Kavanagh: Bellator betaalt tenminste goed

McGregor coach John Kavanagh: Bellator betaalt tenminste goed

McGregor coach John Kavanagh: Bellator betaalt tenminste goed
Youtube

De coach van Conor McGregor, John Kavanagh, zegt dat Bellator op het punt staat het Europese MMA-circuit te revolutioneren met haar Europese vechtserie.

Kavanagh gelooft dat de European Fight Series, die start op 9 februari in Newcastle, Engeland en vervolgens op 23 februari naar Dublin gaat, het leven van sommige vechters zal veranderen.

De shows zijn nog maar het begin van wat Bellator de volgende stap noemt in haar Europese uitbreidingsinitiatief, omdat het van plan is regelmatig evenementen te houden in het Verenigd Koninkrijk, Ierland en West-Europa.

Goed betaald

“Bellator heeft van de ene op de andere dag het leven van heel veel van mijn jongens financieel veranderd. Meestal moeten de jongens in Amerika vechten omdat daar het echte geld te verdienen is, nu kunnen ze het hier doen, “zegt Kavanagh.

“Bellator wordt echt de enige die regelmatig Europese steden aan doet en de vechters goed betaald. Er zijn nog enkele andere goede Europese shows, maar het betaal niveau is zo laag dat het meer lijkt op prutserij.”

Fulltime trainen

“Niemand kan de kost verdienen met vechten op Europese shows, terwijl ze bij Bellator worden beloond zoals het hoort, ze kunnen fulltime trainen en zich concentreren op vechten, in plaats van in het weekend of op het werk te moeten verschijnen. “

Bekijk ook

Liquidatie Saban Berk: Vluchtauto vaker gezien bij sportschool

De vermoorde Saban Berk werd al langere tijd in de gaten gehouden door de daders.

Jeet Kune Do: De vechtsport zonder bond (wirwar)

Kan een vechtsport bestaan zonder bond?

Stille tocht voor doodgeschoten thaibokstrainer Saban Berk

Er wordt een stille tocht georganiseerd voor de in Amsterdam doodgeschoten thaibokstrainer Saban Berk.