Home / Nieuws / McGregor coach John Kavanagh: Bellator betaalt tenminste goed

McGregor coach John Kavanagh: Bellator betaalt tenminste goed

McGregor coach John Kavanagh: Bellator betaalt tenminste goed
Youtube

De coach van Conor McGregor, John Kavanagh, zegt dat Bellator op het punt staat het Europese MMA-circuit te revolutioneren met haar Europese vechtserie.

Kavanagh gelooft dat de European Fight Series, die start op 9 februari in Newcastle, Engeland en vervolgens op 23 februari naar Dublin gaat, het leven van sommige vechters zal veranderen.

De shows zijn nog maar het begin van wat Bellator de volgende stap noemt in haar Europese uitbreidingsinitiatief, omdat het van plan is regelmatig evenementen te houden in het Verenigd Koninkrijk, Ierland en West-Europa.

Goed betaald

“Bellator heeft van de ene op de andere dag het leven van heel veel van mijn jongens financieel veranderd. Meestal moeten de jongens in Amerika vechten omdat daar het echte geld te verdienen is, nu kunnen ze het hier doen, “zegt Kavanagh.

“Bellator wordt echt de enige die regelmatig Europese steden aan doet en de vechters goed betaald. Er zijn nog enkele andere goede Europese shows, maar het betaal niveau is zo laag dat het meer lijkt op prutserij.”

Fulltime trainen

“Niemand kan de kost verdienen met vechten op Europese shows, terwijl ze bij Bellator worden beloond zoals het hoort, ze kunnen fulltime trainen en zich concentreren op vechten, in plaats van in het weekend of op het werk te moeten verschijnen. “

Bekijk ook

Kledingmerk Versace beschuldigd van ‘cultureel misbruik’ Thaiboksen

Het Italiaanse modehuis Versace is beschuldigd van culturele toe-eigening omdat het de bron van zijn ...

Rico Verhoeven: “ik wil de UFC wereldkampioenschap titel riem”

De UFC presenteerde gisteren haar nieuwe wereld kampioenschap titel riemen, de zogenaamde ‘Legacy’ belts. En ...

WFL Boxing Influencers: verhitte toestanden bij de staredowns (video)

Gisteren vonden de Staredowns plaats voor het Boxing Influencers evenement welke op 15 februari plaats ...