MCGregor bewijs geweigerd! Advocaat zet aanval in 'kom over de brug'
Home / Nieuws / MCGregor bewijs geweigerd! Advocaat zet aanval in ‘kom over de brug’

MCGregor bewijs geweigerd! Advocaat zet aanval in ‘kom over de brug’

Erik Magraken, vechtsport advocaat en MMA/Kickboks jurylid wil hard bewijs zien dat de UFC wist van de blessure van Conor McGregor. De Ier brak afgelopen weekend zijn enkel in een gevecht met Dustin Poirier en zegt dat komt door een blessure, waarvan de UFC wist.

,,De Conor McGregor fans worden gek van mijn tweet”, schrijft Magraken. Deze deed vanuit zijn functie een verzoek aan de NSAC, de atletische commissie van Nevada die de UFC onder haar hoede een verzoek. De advocaat wil inzage dat er inderdaad vooraf bekend zou zijn dart de Ier met een blessure de wedstrijd met Poirier in ging.

Echter weigert de NSAC hier aan mee te werken en zegt dat dit onder de privacywet valt. Magraken zet hier zijn twijfels bij omdat in andere gevallen wel naar buiten werd getreden. Of de NSAC alsnog met informatie komt valt te bezien.

Bekijk ook

Conor McGregor gaat boksen tegen Jake Paul

Conor McGregor vs Jake Paul: ‘Boksen voor UFC-comeback’

Conor McGregor zou Jake Paul wel eens kunnen kiezen als zijn volgende tegenstander.

‘Ik zie dode mensen!’ McGregor zegt te weten wie zijn tegenstander is bij comeback

De voormalige UFC-kampioen vedergewicht en lichtgewicht beweerde aanvankelijk dat hij nog steeds kiest tegen wie hij gaat vechten.

Door Rusland uitgeleverde MMA-vechter krijgt 8 jaar cel

Een MMA-vechter die vanuit de Russische Federatie naar zijn geboorteland Tadzjikistan werd teruggestuurd, is gevangen gezet

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page