McDonald's beveiliger gebruikt MMA en slaat 3 gasten knock-out (video) Nieuws
Nieuws

McDonald's beveiliger gebruikt MMA en slaat 3 gasten knock-out (video)

McDonald's beveiliger gebruikt MMA en slaat 3 gasten knock-out (video)

Een uit de hand gelopen incident met een beveiliger van McDonald's in Las Vegas. Camerabeelden lijken te laten zien dat de woedende bewaker plotseling de aanval inzet op 3 gasten.

Het is niet duidelijk waarover de groep ruzie had. Nadat een van de slachtoffers antwoordt, en blijkbaar de bewaker ergert. Begint de inmiddels ontslagen beveiliger hem plotseling woedend in zijn gezicht te slaan.

Het eten van de aangevallen man vliegt in de lucht en door de impact van de herhaalde slagen wordt hij achterover over een tafel gegooid. Terwijl vrouwen dichtbij kijken en juichen, wordt ook een tweede man KO gemept.

Alles onder controle

De video kreeg gemengde reacties op Facebook, waar een onder de indruk zijnde kijker erop wees dat de bewaker "de situatie in minder dan 15 seconden onder controle had".

Een ander suggereerde dat hij " een prof MMA contract moet krijgen". Een bezorgde kijker zei echter dat, hoewel velen zijn vechtkunsten toejuichen. Deze snel van toon zouden zijn veranderd, als hun "kind zijn klappen krijgt door een beveiligingsman en nooit meer wakker wordt".

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/mma-nieuws/geen-genade-ufc-flikkert-weer-aantal-mma-vechters-op-straat/

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws