Mayweather vs McGregor Pay Per View Prijs onthuld Nieuws
Nieuws

Mayweather vs McGregor Pay Per View Prijs onthuld

Mayweather vs McGregor Pay Per View Prijs onthuld

Mayweather vs McGregor Pay-Per-View Prijs niet goedkoop maar wel waar voor je geld!

De World Press Press tour van Floyd Mayweather-Conor McGregor gaat binnenkort van start. Beide vechters vinden hun weg naar de eerste locatie, Los Angeles. Als zodanig staan een aantal zaken op het punt een gekte te worden. Hun blockbuster matchup is nog maar iets minder dan een maand weg.

Wees het niet verbaast, we weten dat hoewel u zegt dat u niet kijkt, u het waarschijnlijk wel zult doen. Immers, we zijn altijd in voor een goed stuk drama, of we het graag willen toegeven of niet. Mayweather en McGregor, indien niet echt concurrentie, zal echt drama brengen. In feite verwachten fans dat de opbouw nog spannender zal zijn dan de eigenlijke strijd.

Mayweather vs McGregor Pay Per View Prijs onthuld

De twee supersterren zijn meesters van zelf promotie

We hebben waarschijnlijk de twee grootste zelf promotende vechters in de geschiedenis van zowel boksen als Mixed Martial Arts ooit in het vizier. Mayweather, is bij iedereen bekend als de luide mondbokser die zijn eigen victorie hoorn blaast. McGregor heeft al een andere stijl van praten, en deze twee stijlen zullen interessant zijn als ze botsen.

Of u nu al het drama wilt of niet, of misschien lijkt het op de strijd zelf, dat maakt niet uit. Het maakt deel uit van het totale pakket. Dit is een gevecht van de eeuw. En het gebeurt op 26 augustus.

Een ding dat we helemaal vergeten hebben

Iedereen praat over deze strijd tegenwoordig. Hoe kan je kijken, wanneer precies, en weet wie er gaat winnen? Krijgt McGregor zelfs een kans? Hoe komt iemand met een nul-boksenervaring op tegen een boks super ster? Dit zijn alle geldige vragen.

Maar er is nog een vraag in de gedachten van velen. Misschien een vraag die veel van ons vergeten bent. Hoeveel kost dit ons? Lance Pugmire van de Los Angeles Times heeft het antwoord. Pugmire liet onlangs via Twitter weten wat de de kosten van de Mayweather versus McGregor PPV gekte zal gaan kosten.

Dus daar heb je het mensen. Is $ 89,95 het gevecht die iedereen wil zien waard? Zal je een van de jongens zijn die een extra $ 10 voor de HD-versie gaat? Of stap je niet van je geloof af en doet niet mee aan dit spel?

Mayweather vs McGregor Pay Per View Prijs onthuld

Er zijn drie jongens die u hopen dat u betaald

UFC-president Dana White, Mayweather en McGregor staan ​​allemaal voor het maken van miljoenen van het live event en pay-per-view-inkomsten. Sprekend over de live partij zelf, zijn sommige stoelen (geruchten) gaan voor zo veel als $ 100.000 van de hand.

Dat is snel verdiend

Maar hoe dan ook, je ziet er naar uit, dit gevecht is bestemd om in de boeken te komen als het meest dure ooit. Twee werelden zullen op een enkele avond botsen. Je hebt het massieve boksen, met fans sinds ze kinderen waren. En dan zijn er vandaag de kinderen die MMA hebben aangenomen als de snelste groeiende sport ter wereld. Dit gevecht zal naar verwachting dicht in de buurt komen van, of zelfs de reclame van Mayweather en Manny Pacquiao in 2015 doorbreken.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws