Mayweather en McGregor stonden geboekt voor aangepaste MMA partij Nieuws
Nieuws

Mayweather en McGregor stonden geboekt voor aangepaste MMA partij

Mayweather en McGregor stonden geboekt voor aangepaste MMA partij

Mayweather en McGregor stonden geboekt voor aangepaste MMA partij

Floyd Mayweather en Conor McGregor zouden onder aangepaste regels vechten

Volgens Omar Al Raisi, hoofdredacteur van The Sports Journal, meldt de grootste sportnieuws uitgeverij in Dubai dat Floyd Mayweather en Conor McGregor onder aangepaste regels zouden vechten. Het gevecht zou 5 ronden van 5 minuten bevatten waarbij beide vechters 4 oz handschoenen zouden dragen en een gewicht van 70KG moeten hebben. In plaats van een traditioneel MMA gevecht, zijn er geen trappen, geen takedowns, geen ellebogen en geen knieën toegestaan, maar bepaalde bewegingen waren acceptabel voor in de Clinch. Bronnen zeggen dat het gevecht een co-promotie tussen McGregor, Mayweather en de UFC zou zijn.

McGregor kan vechten zodra hij bereid is een wedstrijd te boeken

Het lijkt erop dat Floyd Mayweather al is begonnen met het bewerken van de media om de herkansing in de kooi te promoten, maar met de huidige status van Conor McGregor kan dit even de koelkast in. Dana White was er snel bij door te zeggen dat hij denkt dat het gevecht ook zal plaatsvinden, volgend op UFC223, zo zei hij tegen de pers. Er zal een vertraging optreden in aankondigingen omtrent het gevecht nu Conor McGregor zich in een juridisch probleem bevindt. Hoewel McGregor enkele juridische tegenslagen te verwerken krijgt, is de realiteit dat zijn licentie niet is opgeschort of ingetrokken en dat hij kan vechten zodra hij bereid is een wedstrijd te boeken.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws