Max Weekers wint op Impact V Kickboks gala in Geleen – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Max Weekers wint op Impact V Kickboks gala in Geleen

Max Weekers wint op Impact V Kickboks gala in Geleen

Het knalde er over in de Zalen Centrum de Hanenhof in Geleen

In Zalencentrum de Hanenhof werd de vijfde editie gehouden van het Impact Kickboks gala, er stonden een aantal interessante kickboks partijen op het rooster, met veel lokale Limburgse vechters. Organiserende sportschool Alken had de zaakjes goed voor elkaar, en het was een top event voor het publiek en de vechters, alle lof voor Roger Alken en zijn team.

Max Weekers wint op Impact V Kickboks gala in Geleen

Goede sfeer en interessante partijen

De sfeer zat er goed in tijdens de partijen, in de N Klasse waren een paar interessante partijen, deze nieuwelingen wilden zich van hun goede kant laten zien. Het publiek wist de inzet van de vechters te waarderen en lieten hun support dan ook goed horen. Niet alleen uit Limburg was het publieke toegestroomd maar ook uit elders uit het land en zelfs België.

Max Weekers van Sportschool Alken pakt de winst

Een van de opvallende partijen was die van Max Weekers van organiserende Sportschool Alken, deze jonge vechter liet zien dat hij veel in zijn mars had. Hij vecht tegen Redouane El Yadiri die zich niet zomaar gewonnen gaf, na een drietal flitsende rondes ging Weekers er met de winst vandoor, Angelo Bartels ook van Team Alken kwam op een onbeslist uit in zijn partij tegen Michele Devoto.

Twee zwaar bevochten partijen

In het zwaargewicht kwam Perry Reichling (Team Alken) uit tegen Dennis Stolzenbach, na drie zwaar bevochten rondes was de jury besluiteloos gebleven, en werd een vierde ronde ingelast, beide vechters waren zichtbaar moe maar gaven opgezweept door het publiek hun laatste adem. Dennis Stolzenbach kreeg het voordeel van de twijfel en ging met de winst naar huis. Een andere top partij was die tussen Regy Janssen en Abdurrahman Alkhaldi, na een flitsende start van Janssen die als een stom door de ring knalde, kenterde de strijd. Na drie ronden kwam Alkhaldi als winnaar uit de bus.

Bekijk ook

China’s gevaarlijkste kickbokser tekent bij ONE Championship

Hij is nu klaar om zijn geweldige carrière voort te zetten

Brute Head Kick ‘KO’: Vechter naar de vlakte (video)

Tijdens het Shlemenko FC evenement in Omsk afgelopen weekend viel er een dikke KO te bewonderen

‘KO’: Geraldo, zoon van Nieky Holzken stompt rivaal door de ring

Dat de appel niet ver van de boom valt in de familie Holkzen is al lang bekend.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page