Max Verstappen verslagen door Glory Kickboxing! 'Cijfers liegen niet' Nieuws
Nieuws

Max Verstappen verslagen door Glory Kickboxing! 'Cijfers liegen niet'

Max Verstappen verslagen door Glory Kickboxing! 'Cijfers liegen niet'

Max Verstappen won gisteren tijdens de Formule 1 GP race op Zandvoort voor eigen publiek. Er werd massaal naar gekeken, op tv toch blijkt dat het kickboksen eerder meer bezoekers trok.

Naast Verstappen kwamen er dit weekend op zaterdag een groot aantal kickboksers in actie bij Glory in Ahoy Rotterdam. Waaronder Badr Hari die op tragische wijze verloor van zijn rivaal Arkadiusz Wrzosek. Gisteren vond de Grand Prix plaats met Verstappen als winnaar en dat trok een groot aantal tv kijkers.

Een ander kickboks evenement waar Badr tegenover Rico Verhoeven stond in december 2019, trok ook een astronomisch hoog aantal kijkers via tv. Iets wat nog nooit voorgekomen was in het kickboksen, Veronica zond het gevecht destijds (gratis) live uit.

En de winnaar is....

Om een vergelijk te maken keken gisteren 3.3 miljoen sportfans naar de succesrace van Verstappen. Het gevecht tussen Badr en Verhoeven trok 3.5 miljoen fans. Een aardig verschil die in de vechtsport wereld als een overwinning op punten voor Glory zou betekenen.

Op 23 oktober staat Verhoeven weer in de ring voor Glory in een titelverdediging tegen UFC-legende Alistair Overeem. Deze is niet gratis te zien op tv, sterker nog alleen via Pay Per View online, of in de zaal via een gekocht ticket. Wellicht dat de cijfers Glory nog eens doen besluiten toch maar weer gratis uit te gaan zenden…..

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws