Max Holloway vs Jose Aldo gepland als nieuw UFC 218 hoofd gevecht! Nieuws
Nieuws

Max Holloway vs Jose Aldo gepland als nieuw UFC 218 hoofd gevecht!

Max Holloway vs Jose Aldo gepland als nieuw UFC 218 hoofd gevecht!

Jose Aldo zal eerder dan verwacht een nieuwe kans krijgen op de vedergewicht-titel van de UFC.

Max Holloway versus Jose Aldo 2 is het nieuwe hoofdevenement van UFC 218. Aldo vervangt Frankie Edgar, die eerder deze week gedwongen was zich terug te trekken uit het gevecht vanwege een blessure.

Max Holloway vs Jose Aldo gepland als nieuw UFC 218 hoofd gevecht!

Aldo de meest gedecoreerde vedergewichtkampioen in de geschiedenis van MMA

Aldo, die de vedergewichtstitel van Holloway in juni verloor via de derde ronde TKO, wordt beschouwd als de meest gedecoreerde vedergewichtkampioen in de geschiedenis van MMA. Hij was gepland om Ricardo Lamas te ontmoeten op UFC in december zijn eerste niet-titelgevecht sinds 2009, en nu is het op dit moment onduidelijk wat de organisatie met Lamas zal doen. Hier zal men een andere tegenstander voor moeten zoeken, of hij wordt geschat van het rooster.

Holloway won zijn laatste 11 gevechten op rij.

Het evenement op 2 december aansaande, dat de UFC als organiseert in The New Little Caesars Arena in Detroit, bevat ook Alistair Overeem tegen Francis Ngannou, Eddie Alvarez tegen Justin Gaethje, Henry Cejudo tegen Sergio Pettis en Tecia Torres tegen Michelle Waterson over de pay-per-view hoofdkaart.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws