Max Holloway vervangt geblesseerde Tony Ferguson op UFC 223 Nieuws
Nieuws

Max Holloway vervangt geblesseerde Tony Ferguson op UFC 223

Max Holloway vervangt geblesseerde Tony Ferguson op UFC 223

Max Holloway vervangt geblesseerde Tony Ferguson op UFC 223

Max Holloway opgeroepen

"UFC-vedergewichtkampioen Max Holloway zal proberen om geschiedenis te schrijven in het Barclays Center in Brooklyn op 7 april, aangezien hij is opgeroepen om de geblesseerde Tony Ferguson te vervangen en Khabib Nurmagomedov voor het UFC lightweight championship in het hoofdgebeurtenis van UFC 223 tegenover zich te zien, "zo luidt de aankondiging van de UFC. Met een overwinning wordt Hawaii's Holloway de jongste vechter de twee UFC-titels in zijn bezit zal kunnen krijgen, en de vijfde om de prestatie te behalen.

Ferguson gestript van de tussentijdse titel

Ferguson (23-3 MMA, 13-1 UFC) zal naar verwachting worden ontdaan van zijn tussentitel als gevolg van de terugtrekking uit dit gevecht. Holloway (19-3 MMA, 15-3 UFC) is momenteel de op nummer 1 gerangschikte vedergewicht ter wereld volgens de nieuwste USA TODAY Sports vedergewichtranglijsten. Nurmagomedov (25-0 MMA, 9-0 UFC) is nummer 3 in de lichtgewicht divisie.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws